Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«SuperMild» er Sveriges Ronaldinho

Treffer tverrliggeren gang på gang. Eller? Se video

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vi husker selvsagt med fryd Ronaldinho-videoen som går under navnet «Brazilian ping-pong», der Barca-stjerna hamrer fire skudd på rad i tverrliggeren i en Nike-reklame.

Det er vel ikke så mange som trodde at videoen var helt ekte. En av de skarpeste kritikerne var en av Sveriges fremste teknikere, Zlatan Ibrahimovic, som ikke trodde på Ronaldinho-videoen.

Mildinho?

Nå har imidlertid svenskene laget sin egen versjon av videoen. I hovedrollen: IFK Göteborgs sportssjef Håkan Mild. Eller som han kalles av det svenske sports-communityet SvenskaFans.com: SuperMild.

SvenskaFans vil ikke avsløre detaljene rundt innspillingen:

- Det er opp til hver og en å gjøre seg opp en egen oppfatning. Mer enn det avslører jeg ikke, skriver markeds- og salgssjef Fredrik Möller i SvenskaFans til Dagbladet.no.

Han virker nesten fornærmet ut da vi spør hvordan filmen er laget, og forteller bare at den ble spilt inn i Stockholm i juni i år.

Hardtarbeidende

image: «SuperMild» er Sveriges Ronaldinho

Håkan Mild spilte 252 kamper for IFK før han gikk over til sportssjefjobben i fjor. Han har hatt utenlandsopphold i Servette, Real Sociedad og Wimbledon. Han spilte også på det svenske bronselaget i VM 1994.

Men SuperMild var vel aldri først og fremst kjent som en fintekniker, snarere en hardtarbeidende, sentral midtbanespiller.

Så videoen avslører - som Svenska Fans skriver det - uante talenter hos Håkan Mild.

• Din mening: Klarer Jostein Flo dette med en appelsin?

HARDTARBEIDENDE: Håkan Mild i Royal League-kamp for IFK mot Brann og Paul Scharner i fjor vår.