Supermodellene stjeler showet

Superstjernen Ronaldos kjæreste Suzana Werner har i løpet av fotball-VM i Frankrike avansert til Brasils førstedame. Det går ikke en dag uten store fargebilder av Suzana på førstesidene i landets store aviser.

Dessuten sikrer Suzana selv omtalen med eget program i en av Brasils største TV-kanaler.

Men det er ikke bare Ronaldos dame som soler seg i all verdens medielys under dette VM. Aldri før har et mesterskap i så stor grad vært preget av aktørenes kvinnelige ledsagere.

Det spiller selvsagt stor rolle at fotballstjernene er sammen med kvinner som er vant til rampelyset. De har sin egen karriere å pleie, enten som modeller, TV-vertinner eller popstjerner.

Den mest kjente er naturligvis Victoria Adams, David Beckhams Spice Girl.

Fram til den ulykksalige Argentina-kampen har Victoria fulgt alle kampene live og TV-kameraene fant henne lett i mengden.

Berømt

Hun fant også på å ville overraske sin kjære i Englands VM-base, leide et helikopter og landet på plenen ved hotellet.

Men David Beckham var ikke overvettes begeistret for overraskelsen.

- Dette får meg til å bli gal. Det er vanskelig for en berømt fotballspiller å være sammen med en berømt popstjerne, klaget han til pressen og høstet sympatier for det.

Men det var før den skjebnesvangre utvisningen.

Faktum er at fotballstjernenes kjærester stjeler showet fra de egentlige aktørene, straks fotballkampen er avblåst. Årets VM er blitt jentenes catwalk.

Karriere-børs

Og flere av dem er svært flinke til å utnytte oppmerksomheten for å øke sin egen verdi på karriere-børsen.

Den franske midtbanespilleren Christian Karembeu er forlovet med den slovakiske supermodellen Adriana Sklenarikova. Som akkurat nå er stor blant annet i USA etter å ha blitt kåret til den nye «Miss Wonderbra».

Adriana er selvsagt til stede på Frankrikes kamper og alle kan se hvorfor hun er valgt av verdens største bh-produsent til å vise fram varene.

Den argentinske lagkapteinen Diego Simeone, til daglig proff i Inter Milan, er sammen med den italienske modellen Carla Liotto, kjent fra de halvnakne showene på en landets private TV-kanaler.

En mer seriøs modell-karriere er Martina Colombari kjent for, kjæresten til AC Milans og landslagets back Alessandro Costacurta.

Fransk romanse

Og mens fotografene konsentrerer seg om de vakre supermodellenene, er hele Frankrike opptatt av romansen mellom Monaco-prinsessen Stephanie og landslagsmålvakten Fabien Barthez.

Den gravide Stephanie legger ikke lenger skjul på sitt forhold til målvakten. (Barthez er ikke far til det ventede barnet.)

<B>SUPERPARET:</B> Brasils stjernespiss Ronaldo og hans kjæreste Suzana Werner er VMs desiderte superpar. Suzana trives stort i rampelyset og beskriver seg selv som en del av laget.