Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supermodellens bilde fikk fotballklubben til å ta affære

Fikk et tilbud hun neppe hadde forutsett.

BRADFORD-FAN?: Modellen Gigi Hadid la ut et bilde av seg selv i Bradford-skjorte. Det fikk den lille klubben til å reagere med å tilby årets hjemmedrakt. Foto: NTB Scanpix
BRADFORD-FAN?: Modellen Gigi Hadid la ut et bilde av seg selv i Bradford-skjorte. Det fikk den lille klubben til å reagere med å tilby årets hjemmedrakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Amerikanske Gigi Hadid (20) er blitt en av verdens mest kjente modeller blant annet gjennom opptredener i Victoria's Secret Fashion Show og ulike tv-show.

I helga fikk hun også sportslig fokus i England - da hun la ut et bilde av seg selv på sosiale medier. Hadid poserte nemlig i en skjorte med logoen til fotballklubben Bradford.

Tilbud Bradford spiller på nivå tre i det engelske ligasystemet og det går trolig lang tid mellom de store høydepunktene for laget fra West Yorkshire.

Da Hadids bilde dukket opp, var nemlig Bradford raske på tastaturet:

- Gigi, har du ikke den nye Bradford-drakta? Vi må skaffe deg en, skrev Bradfords offisielle Twitter-konto.


Men ifølge britiske tabloidaviser som Mirror og Daily Mail, trenger neppe den lille britiske fotballklubben å ta seg bryet med å sende drakt til modellen, som ikke er noen svoren Bradford-fan.

Hadid skal derimot være mer opptatt av artisten Zayn Malik fra One Direction, som er fra nettopp Bradford.

Kritikk Hadid og Malik er blitt sett sammen, hånd i hånd, ved ulike anledninger. Hadids draktstunt ble derimot møtt med variert respons på sosiale medier.

- Hva med å gi bort gratis drakter til lojale fans, i stedet for til C-kjendiser? skriver Dean Faccini.

- Jeg spyr, skriver en annen.

- Send drakta til Zayn Malik. Hun brukte den på grunn av ham, skriver andre.

Bradford er forøvrig nummer 12 på tabellen i League 1 (nivå tre).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media