Superovergangene i januar: Da Young ble plassert i samme kategori som Messi og Ronaldo

Hvem sier at du ikke kan gjøre en god handel om vinteren?

STJERNESTATUS: Daværende Aston Villa-spiller Ashley Young ble sammenliknet med selveste Lionel Messi og Cristiano Ronaldo da han kom til klubben. Foto: AP Photo/Simon Dawson/NTB Scanpix
STJERNESTATUS: Daværende Aston Villa-spiller Ashley Young ble sammenliknet med selveste Lionel Messi og Cristiano Ronaldo da han kom til klubben. Foto: AP Photo/Simon Dawson/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Overgansvinduet i England har vårt åpent siden 1. januar, og det gjenstår snaut 20 dager før det stenger for denne gang. Her kan du se alle overgangene til nå i januar.

Det er mange klubber som henter spillere i siste liten, og en stor overgang skaper gjerne en dominoeffekt som gjør at flere spillere skifter klubb. Fram til nå har det ikke vært noen veldig store overganger å snakke om, men av erfaring vet vi at det ofte dukker opp noen overraskelser.

Ikke alle januarkjøp er like godt planlagt, og ofte er spillere overpriset i dette vinduet nettopp fordi managere og eiere ikke ønsker å miste viktige brikker midt i sesongen.

Det er likevel noen spillere som har skiftet klubb for en billig penge, og som har imponert stort etter å ha skiftet beite i januar - om det har vært på utlån eller permanent basis. FourFourTwo har tatt en titt på noen av dem.

1. Cristophe Dugarry til Birmingham på lån (2003)

- Jeg er fornøyd med alt jeg har sett her. Jeg snakket med Robert Pires, Patrick Vieira, Laurent Blanc og Fabien Barthez og de sa at jeg måtte signere så fort som mulig, sa Dugarry kort tid etter at han ble en del av Birmingham-laget etter overgangen fra Bordeaux i januar 2003.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer