FRYST UTE:  Rory McIlroy skal ha gjort det slutt med Caroline Wozniacki. Bruddet har gått hardt inn på tennisprofilen. Foto: Daniel Munoz / REUTERS / NTB Scanpix
FRYST UTE: Rory McIlroy skal ha gjort det slutt med Caroline Wozniacki. Bruddet har gått hardt inn på tennisprofilen. Foto: Daniel Munoz / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

Superparet har gjort det slutt

Twitter-bilde var nådestøtet.

(Dagbladet):  Golfstjerna Rory McIlroy og den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki  skal ha gått fra hverandre.

Et bilde på Twitter skal ha vært nådestøtet, skriver irske Independent.

Sov Det var i midten av september at Wozniacki la ut dette bildet på Twitter. Det skal ha fått golfstjerna til å se rødt.

- Han var veldig opprørt, og til og med Serena Williams sa at det var en dårlig spøk, sier kilder til avisa.

Det er over to år siden de to ble kjærester. Siden den gangen har begge slitt på hver sin idrettarena. Men pengene har strømmet inn. Paret var et yndet objekt hos sponsorer. McIlroy skal ha tjent 90 millioner samme år som de ble kjærester.

Flere av kritikerne har hevdet at forholdet til tennisprofilen Caroline Wozniacki har virket negativt inn på nordirens form.

Forholdet har i lengre tid trøblet. De to hadde bestemt seg for å kjempe for forholdet, men nå er det altså over.

Gråtkvalt Den danske tennisstjerna Wozniacki skal ha tatt bruddet svært tungt. Hun ville gi forholdet en sjanse til, skriver avisa.

- Det har vært mye tårer. På sosiale medier har hun fortsatt et bilde av de to fra forholdet var bra. Men det er slutt nå, sier en kilde.

- Rory har respekt for Caroline, og de to har hatt det veldig bra sammen, men nå var tiden moden for å komme seg vider. Han ønsker henne det beste i framtida, sier kilden til irske Independent.