Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Superredning reddet Jerv mot Mjøndalen

Jerv vant den avbrutte kvalifiseringskampen.

SCORET: Magnus Sylling Olsen scoret for Mjøndalen, men Jerv vant 2-1 på Levermyr stadion.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
SCORET: Magnus Sylling Olsen scoret for Mjøndalen, men Jerv vant 2-1 på Levermyr stadion. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Jerv - Mjøndalen 2-1

(Dagbladet): 2. omgang i den avbrutte playoff-kampen mellom Jerv og Mjøndalen ble spilt i ettermiddag og det var hjemmelaget fra Sørlandet som vant 2-1.

- Det føles fantastisk! Å stå her med seier er deilig! Det føles rart å spille bare 45 minutter, det var en spesiell kamp, sier Jervs matchvinner Tonny Brochmann til TV 2.

Kampen ble avbrutt - på stillingen 1-0 - på grunn av snø og umulige værforhold 5. november og de siste 45 minuttene ble spilt i dag.

Magnus Sylling Olsen tente håp om borteseier med 1-1-scoring etter 57 minutter. På fint vis la Olsen ballen i det lengste hjørnet fra 16 meter.

Men gleden ble kortvarig.

Bare tre minutter seinere sørget Tonny Brochmann for at Jerv gikk opp i ledelsen 2-1. Brochmann plukket opp ballen på 15 meter og skjøt ballen kontrollert i hjørnet.

Etter 89 minutter fikk Mjøndalen en supersjanse til å utlikne. Et innlegg ble lempet inn i feltet og ballen spratt på fire-fem meter. En kjemperedning av keeper Øyvind Knutsen hindret bortelaget.

Magnus Sylling Olsen fikk en stor sjanse på overtid og var alene med keeper, men keeper Knutsen reddet med panna (!).

Flere mål ble det ikke og Mjøndalen spiller dermed fortsatt i 1. divisjon neste år.

Jerv møter Kongsvinger til ny playoffkamp. Vinneren får møte Stabæk i playoff-finalen, der vinneren får plass i Eliteserien neste år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!