Karsten Warholm

Superrival fnyser av rekorden

Rai Benjamin (23) mener han har mer på lager og sier at han ikke er bekymret over Karsten Warholms rekordløp på Bislett.

STIKK: Rai Benjamin er ikke bekymret over Karsten Warholms rekordløp. Foto: AFP
STIKK: Rai Benjamin er ikke bekymret over Karsten Warholms rekordløp. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ligger an til en duell av de sjeldne mellom de to stjernene i OL-finalen på 400 meter hekk i Tokyo. Benjamin legger ingen demper på duellen og antyder at han har mer å gå på etter å ha løpt på sterke 46,83 under amerikanernes OL-uttak i slutten av juni.

Det var da tidenes nest raskeste 400 meter hekk, men noen dager senere svarte Warholm med å viske bort Kevin Youngs 29 år gamle verdensrekord fra historiebøkene med kruttsterke 46,70.

Verdensrekorden ser dog ikke ut til å bekymre den lynhurtige amerikaneren, som sier han føler seg i veldig god form kun et par uker før friidrettsutøverne starter sommerens olympiske leker.

- Jeg er ikke bekymret eller noen ting, jeg føler meg bra og formen er bra, sa Benjamin på en pressekonferanse i regi av Det internasjonale friidrettsforbundet (WA).

- Jeg vet at han (Warholm) tok verdensrekorden, men jeg føler at 46,7 og 46,8 ikke er så stor forskjell. I uttaket prøvde jeg ikke å slå verdensrekorden. Målet var å komme med på laget, fortsetter det amerikanske gullhåpet og antyder dermed at han har enda bedre tider inne.

Skyhøyt nivå

OL-feltet på langhekken er trolig det sterkeste noensinne, og engasjementet rundt distansen har vokst seg større enn noen gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer