Superscoringen fikk TV 2-profil til å rope ut i vill begeistring

- Stolpe, stolpe, inn.

LSK - Sandnes Ulf 4-1

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøms Ohi Kwoeme Omoijuanfo (20) fikk drømmetreff på overtid på Åråsen og banket inn 4-1 på vakkert vis.

Scoringen fikk TV 2s Ivar Hoff nesten til å falle av stolen i kanalens Fotball X-tra.

- For en scoring. Det er en av de fineste scoringene på Åråsen siden banen den ble bygd i 1951. Ohi fra 25 meter! For et mål. Stolpe, stolpe, inn. For en reklame for resten av sesongen. Se på den goalen! Oi, oi, oi. 4-1 til hjemmelaget, sa Hoff på direkten.

Trener-ros Hovedpersonen selv, Ohi, er derimot usikker på om han sto for den vakreste scoringen på Åråsen-gresset på over 60 år.

HYLLET: TV 2-profil Ivar Hoff tok helt av etter Ohis supermål på overtid mot Sandnes Ulf. Her er han med LSKs Tommy Høiland. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HYLLET: TV 2-profil Ivar Hoff tok helt av etter Ohis supermål på overtid mot Sandnes Ulf. Her er han med LSKs Tommy Høiland. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Jeg fikk et kjempetreff. Om den er den fineste noensinne? Det vet jeg ikke, jeg har jo ikke vært her så lenge og sett like mange mål som Ivar Hoff, sier Ohi til Dagbladet.

Også LSK-trener Magnus Haglund måtte rose talentet.

- Det var et supermål. Virkelig vakkert, sier Haglund til Dagbladet.

Ikke tilfeldig 4-1-målet var nådestøtet for et preget Sandnes Ulf-lag som raste mot dommer Tom Harald Hagen etter kampen i går.

Ohi banket til fra rundt 25 meter, og smalt i begge stolpene før den passerte målstreken og lå i nettet bak en sjanseløs Hannes Haldorsson.

- Det føles fantastisk å treffe så bra, men det er ikke helt tilfeldig heller. Det er noe jeg har trent på på trening og derfor er det ekstra godt å lykkes i kamp, sier Ohi.

Innbytteren kom inn og fikk 35 minutter på banen i gårsdagens seier.