Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superspissene kunne vært i Fredrikstad

Nannskog og Pall Gunnarsson var aktuelle.

(Dagbladet.no:) Stabæk har i øyeblikket Tippeligaens beste spisspar, uten tvil. Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson utfyller hverandre utmerket på topp, og har god samhandling med Stabæks midtbane.

Svensken og islendingen har scoret fem mål hver, til sammen alle Stabæks ti mål.

Ingen tvil om at de skal ha mye av æren for at bærumslaget ligger på en overraskende 4. plass.

Ikke tilbudt kontrakt

I motsatt ende av tabellen har Fredrikstad bare scoret fem mål. Kun Vålerenga med fire har nettet færre ganger. Da er det kanskje litt bittert for FFK-fansen å tenke på at nettopp Nannskog og Pall Gunnarsson kunne spilt i plankebyen.

Begge har nemlig vært aktuelle for Fredrikstad.

• Daniel Nannskog var tilgjengelig på markedet og en spiller Fredrikstad vurderte for to år siden.

• Veigar Pall Gunnarsson trente med FFK som 19-åring for seks år siden.

MÅLJEGER: Daniel Nannskog har scoret fem mål denne sesongen. Det er like mange som hele FFK til sammen. Foto: ARNT E. FOLVIK
MÅLJEGER: Daniel Nannskog har scoret fem mål denne sesongen. Det er like mange som hele FFK til sammen. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

- Når gode spillere er uten kontrakt, er de i prinsippet aktuelle for alle. Vi vurderte Nannskog, men han valgte Stabæk. Vi kom aldri så langt at vi tilbød ham kontrakt, sier daglig leder Harry Hansen til Dagbladet.no.

Anbefalt av Söderstjerna

Tidligere FFK-spiller Håkan Söderstjerna hadde spilt sammen med Nannskog i Landskrona, og han hadde bare bra ting å fortelle om landsmannen.

- Håkan sa han var en veldig god spiller og han var en spennende type vi vurderte. Men selv om Nannskog selvfølgelig var bra også for to år siden, har han nok tatt ytterligere skritt framover den siste tida, sier Hansen.

Da Veigar Pall Gunnarsson trente med Fredrikstad vinteren 2000, hadde islendingen lyst til å komme til Norge og spille fotball. Dette var imidlertid før Harry Hansens tid i klubben, så han husker ikke dette.

Hansen er derimot klar over at FFK bare har scoret fem mål så langt, og utelukker ikke at de vil hente inn en ny spiss når overgangsvinduet åpner igjen.

- Vi får se på det etter hvert, og vurderer kontinuerlig hvor behovene våre er. Det kan hende vi kjøper en forsvarsspiller og det kan hende vi kjøper en spiss, sier Hansen.

Superspissene kunne vært i Fredrikstad
I STORSLAG: Veigar Pall Gunnarsson spiller meget godt for tida. I går scoret han igjen, denne gangen med hodet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling