Superspissens reaksjon: - Jeg har sett bildet. Det er sykt, er det ikke?

Vardy og Kane slutter aldri å forbløffe.

FRA LEICESTER-BENKEN TIL LANDSLAGET: Harry Kane, Jamie Vardy og Danny Drinkwater sitter her på benken for Leicester på Englands nest øverste nivå for snaut tre år siden. Foto: Getty Images
FRA LEICESTER-BENKEN TIL LANDSLAGET: Harry Kane, Jamie Vardy og Danny Drinkwater sitter her på benken for Leicester på Englands nest øverste nivå for snaut tre år siden. Foto: Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har sett bildet. Det er sykt, er det ikke? For en forskjell noen år kan gjøre. Hver dag, når jeg har tid, tenker jeg på reisen jeg har vært på, forteller Jamie Vardy, ifølge Daily Mail.

Bildet 29-åringen snakker om viser han selv sammen med landslagskompisene Harry Kane (22) og Danny Drinkwater (26) på benken til Leicester i Championship for bare tre år siden. Nå kjemper Vardy med Kane om både toppscorer- og ligatittelen i Premier League. Og for to dager siden puttet begge i Englands 3-2-seier borte mot Tyskland.

- Det er helt vilt Mens Vardys historie, fra amatørspill i Fleetwood Town i 2012 til stjernestatus i dag, skal ha tiltrukket seg interesse fra filmselskaper i Hollywood, har også Kane en utrolig reise å se tilbake på.

Før forrige sesongs gjennombrudd i Tottenham var 22-åringen på utlån til fire forskjellige klubber i det engelske divisjonssystemet. Da Leicester spilte semifinale mot Watford i kampen om opprykk til Premier League for snaut tre år siden var heller ikke verken han, Vardy eller Drinkwater vurdert som gode nok til å starte oppgjøret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer