Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superstjerna bader i vin for å holde kneskaden i sjakk

Skjønnhetsbehandling.

MARINERES: Amar'e Stoudemire skyr ingen midler for å holde kroppen sin ved like. Han forteller nå om hvordan han bader i rødvin for å forbedre restitusjonsprosessen, og lindre skadde knær. Foto: NTB Scanpix / Instagram
MARINERES: Amar'e Stoudemire skyr ingen midler for å holde kroppen sin ved like. Han forteller nå om hvordan han bader i rødvin for å forbedre restitusjonsprosessen, og lindre skadde knær. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

(Dagbladet): Amar'e Stoudemire har avslørt at han de siste seks månedene har tatt rødvinsbad for å hjelpe kroppen med å komme seg etter harde treningsøkter og kamper.

31-åringen, som gjennom store deler av karrieren har slitt veldig med kneskader, mener rødvinsmarineringen har revitalisert ham. Han la også ut et bilde av seg selv hvor han ligger i et kar med rødvin til haka.

Og kanskje hjelper det. I forrige uke holdt Stoudemire gjennom tre pre-seasonkamper på fire dager, selv om denne formen for behandling først og fremst brukes for å få huden til å se yngre ut.

Stoudemire snakket med reportere etter en treningsøkt på torsdag, og hadde følgende å si om spesialbehandlingen.

- Rødvinsbadene er veldig viktige for meg, for de øker sirkulasjonene i de røde blodcellene mine. I tillegg er det veldig varmt, så det er akkurat som et «hot-tub», sier han ifølge den britiske tabloiden Daily Mail.

Stoudemire er i ferd med å starte på sin 13. sesong i NBA, og fortalte videre at både kroppen og knærne, som har gjennomgått flere operasjoner, føles veldig bra.

- Beina mine føles som nye. Det føles virkelig bra, så jeg kommer til å fortsette å gjøre det på denne måten.

Han er i øyeblikket inne i sitt siste år på den nåværende kontrakten i New York Knicks, men gjorde det også klart at han ikke akter å gi seg riktig ennå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling