Superstjerna er ute av VM. Pådro seg stygt kutt etter det voldsomme fallet

Dypt kjøttsår.

STYGT FALL: Bode Miller falt stygt under gårsdagens super-G. Nå er det klart at han mister resten av mesterskapet. Foto: NTB Scanpix
STYGT FALL: Bode Miller falt stygt under gårsdagens super-G. Nå er det klart at han mister resten av mesterskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEAVER CREEK (Dagbladet): Bode Miller var på vei mot noe stort i sitt comeback etter ryggoperasjonen i november. Men så gikk det galt for amerikaneren.

I sedvanlig stil lå han tettere på portene enn noen andre, men så skjedde det som har skjedd mange ganger ridligere. Han gikk for tett.

Stille Uhellet skjedde rett over en kant, og 37-åringen falt på spektakulært vis bakover.

Speakeren på stadion hadde på god amerikansk manér snakket om «one of the greatest comeback stories in history» og de frammøtte på Red Tail Arena var i ferd med å få fullstendig fra konseptene, men så ble det dødsens stille.

Heldigvis reiste veteranen seg opp for egen maskin og kom seilende ned på målområdet. Det var først da det ble klart for de frammøtte hvor ille det faktisk hadde gått med hjemmehelten.

Stygt kutt I den venstre leggen kunne man se et åpent sår etter at stålkanten på skiene hadde kuttet ham opp, og etter en sjekk på sykehuset i Vail ble det klart at dette ikke var den eneste skaden. Han hadde også revet av en sene i låret.

Denne ble sporenstreks operert, og selv om VM nå er over for hjemmefavoritten tok han det hele med tilsynelatende godt mot da han rapporterte om tingenes tilstand på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.