STYGT FALL: Bode Miller falt stygt under gårsdagens super-G. Nå er det klart at han mister resten av mesterskapet. Foto: NTB Scanpix
STYGT FALL: Bode Miller falt stygt under gårsdagens super-G. Nå er det klart at han mister resten av mesterskapet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Superstjerna er ute av VM. Pådro seg stygt kutt etter det voldsomme fallet

Dypt kjøttsår.

BEAVER CREEK (Dagbladet): Bode Miller var på vei mot noe stort i sitt comeback etter ryggoperasjonen i november. Men så gikk det galt for amerikaneren.

I sedvanlig stil lå han tettere på portene enn noen andre, men så skjedde det som har skjedd mange ganger ridligere. Han gikk for tett.

Stille Uhellet skjedde rett over en kant, og 37-åringen falt på spektakulært vis bakover.

Speakeren på stadion hadde på god amerikansk manér snakket om «one of the greatest comeback stories in history» og de frammøtte på Red Tail Arena var i ferd med å få fullstendig fra konseptene, men så ble det dødsens stille.

Heldigvis reiste veteranen seg opp for egen maskin og kom seilende ned på målområdet. Det var først da det ble klart for de frammøtte hvor ille det faktisk hadde gått med hjemmehelten.

Stygt kutt I den venstre leggen kunne man se et åpent sår etter at stålkanten på skiene hadde kuttet ham opp, og etter en sjekk på sykehuset i Vail ble det klart at dette ikke var den eneste skaden. Han hadde også revet av en sene i låret.

Denne ble sporenstreks operert, og selv om VM nå er over for hjemmefavoritten tok han det hele med tilsynelatende godt mot da han rapporterte om tingenes tilstand på Twitter.

- Føler meg heldig da det tross alt kunne vært mye verre, skriver han, sammen med et bilde der han ligger i sykesenga.

Alt tyder nå på at ikke bare mesterskapet, men også sesongen, er over for amerikaneren som står med seks OL- og fem VM-medaljer.

Så gjenstår det å se om han tar ytterligere en sesong.