Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superstjerna fullstendig oppløst i tårer da hun stormet ut av stadion

- Skuffet meg og familien min.

RETT UT: Lindsey Vonn røyk rett ut av dagens kombi-slalåm. Hjemme-mesterskapet har blitt alt ennet enn en suksess for den amerikanske yndlingen. Foto hans Arne Vedlog   /  Dagbladet
RETT UT: Lindsey Vonn røyk rett ut av dagens kombi-slalåm. Hjemme-mesterskapet har blitt alt ennet enn en suksess for den amerikanske yndlingen. Foto hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

BEAVER CREEK (Dagbladet): VM har ikke på noen måte blitt slik Lindsey Vonn så for seg på forhånd. I super-G ble det riktignok en bronsemedalje, mens hun i utfor endte på en femteplass.

I dag skulle kjerringa reises i kombinasjonen, men det gikk heller ikke som forventet for hele amerikas skiyndling. I stedet tok Tina Maze sin andre strake gullmedalje.

Etter utforen lå hun på en sjuendeplass, og vondt ble verre da hun hektet tidlig i løypa og kjørte ut. Etter behandlingen portene fikk var det tydelig at hun var frustrert, og da hun passerte pressen i målområdet var hun oppløst i tårer. Deretter forsvant hun ut av arenaen i en voldsom fart.

I et intervju med NBCSN er det tydelig hvor tungt dette er for henne, og hun strever med å holde tårene tilbake.

- Jeg er skikkelig skuffet. Det er VM i hjembyen min, og jeg prøvde virkelig så hardt jeg kunne. Det strakk ikke til, og det er skuffende for meg, for familien min og for tilhengerne mine.

Hun forteller også at hun har store problemer med å få det til i akkurat denne bakken. Det er ekstra tungt for henne å takle med tanke på at hun hadde så gode resultater inn i mesterskapet.

- Jeg skjønner meg ikke på denne bakken. Jeg er ekstra skuffet i dag fordi jeg har kjørt virkelig god slalåm de siste dagene på trening. jeg trodde jeg hadde en sjanse til å vinne en medalje.

Hun stiller ikke i slalåm, men på torsdag har hun en siste mulighet til medalje i storslalåm.

- Jeg har en siste sjanse i storslalåm, og jeg skal gjøre mitt beste der. Det er mye forventninger, og jeg har prøvd å leve opp til dem, sier en emosjonell Vonn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media