Superstjernas hyllest rørte Nora Mørk

- Blir glad bare av at hun vet hvem jeg er.

TOMMELEN OPP: Nora Mørk spilte en god kamp da Norge slo Ukraina med 11 mål i kveld. Nå venter Danmark i en skikkelig thriller torsdag kveld, et oppgjør som danskene må vinne for å ha en realistisk mulighet til å nå en semifinale.
TOMMELEN OPP: Nora Mørk spilte en god kamp da Norge slo Ukraina med 11 mål i kveld. Nå venter Danmark i en skikkelig thriller torsdag kveld, et oppgjør som danskene må vinne for å ha en realistisk mulighet til å nå en semifinale. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Ukraina - Norge 23-34.

DEBRECEN (Dagbladet): Nora Mørk framstår som akkurat den hovmesteren hun må være om Norge skal nå langt i dette europamesterskapet. I kveld serverte hun de lekreste målgivende, skaffet norske straffer, og ble i tillegg norsk toppsorer sammen med Sanna Solberg med sine seks fulltreffere.

En mesterlig dag på jobben, med andre ord.

- Verdensklassespiller Så god har Larvik-spilleren framstått i Norges to første EM-kamper at det også har vakt oppsikt utenfor det norske miljøet. Storspillet har også tatt den rumenske verdensstjerna Cristina Neagu med storm.

- Nora er en verdensklassespiller. I Romania ville hun ikke engang blitt vurdert som bakspiller, på grunn av høyden sin (1,72), men hun har vist at hun er en moderne spiller som er vanskelig å spille mot, fordi hun har så mange kvaliteter.

- Når hun i tillegg har vært mye skadet, så er det veldig imponerende det hun gjør, sier Cristina Neagu til Dagbladet etter at hun selv har hamret inn ti mål i Romanias 29-29-thriller mot Danmark før Norges kamp.

- Vil være ledertype Nevnte Neagu er en av Nora Mørks favorittspillere, og hun blir rørt da Dagbladet forteller henne hva Neagu synes om henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer