Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superstjernas hyllest rørte Nora Mørk

- Blir glad bare av at hun vet hvem jeg er.

TOMMELEN OPP: Nora Mørk spilte en god kamp da Norge slo Ukraina med 11 mål i kveld. Nå venter Danmark i en skikkelig thriller torsdag kveld, et oppgjør som danskene må vinne for å ha en realistisk mulighet til å nå en semifinale.
TOMMELEN OPP: Nora Mørk spilte en god kamp da Norge slo Ukraina med 11 mål i kveld. Nå venter Danmark i en skikkelig thriller torsdag kveld, et oppgjør som danskene må vinne for å ha en realistisk mulighet til å nå en semifinale. Vis mer

• Ukraina - Norge 23-34.

DEBRECEN (Dagbladet): Nora Mørk framstår som akkurat den hovmesteren hun må være om Norge skal nå langt i dette europamesterskapet. I kveld serverte hun de lekreste målgivende, skaffet norske straffer, og ble i tillegg norsk toppsorer sammen med Sanna Solberg med sine seks fulltreffere.

En mesterlig dag på jobben, med andre ord.

- Verdensklassespiller Så god har Larvik-spilleren framstått i Norges to første EM-kamper at det også har vakt oppsikt utenfor det norske miljøet. Storspillet har også tatt den rumenske verdensstjerna Cristina Neagu med storm.

- Nora er en verdensklassespiller. I Romania ville hun ikke engang blitt vurdert som bakspiller, på grunn av høyden sin (1,72), men hun har vist at hun er en moderne spiller som er vanskelig å spille mot, fordi hun har så mange kvaliteter.

- Når hun i tillegg har vært mye skadet, så er det veldig imponerende det hun gjør, sier Cristina Neagu til Dagbladet etter at hun selv har hamret inn ti mål i Romanias 29-29-thriller mot Danmark før Norges kamp.

- Vil være ledertype Nevnte Neagu er en av Nora Mørks favorittspillere, og hun blir rørt da Dagbladet forteller henne hva Neagu synes om henne.

JUBLET MED MAMMA: Nora Mørk fikk en seiersklem av mamma Tirill etter kampen.
JUBLET MED MAMMA: Nora Mørk fikk en seiersklem av mamma Tirill etter kampen. Vis mer

- Jeg blir glad bare av at hun vet hvem jeg er...

- Jeg har jo lyst til å bidra i laget og være en ledertype, så det er litt kult at det blir lagt merke til, sier Nora Mørk til Dagbladet.

BEST: Nora Mørk ble kåret til Norges beste spiller mot Ukraina. Den avgjørelsen var det ingen ting å utsette på.
BEST: Nora Mørk ble kåret til Norges beste spiller mot Ukraina. Den avgjørelsen var det ingen ting å utsette på. Vis mer