Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Diego Maradona:

Superstjernas røyking skapte storm. Nå beklager Maradona

Hevder han ikke visste om regelen.

RØYKET PÅ STADION: Diego Maradona forsøkte ikke å skjule sigarrøykingen på Spartak stadion i Moskva, lørdag. Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan
RØYKET PÅ STADION: Diego Maradona forsøkte ikke å skjule sigarrøykingen på Spartak stadion i Moskva, lørdag. Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan Vis mer

Diego Maradona beklager etter å ha brutt fotball-VMs stadionreglement med en sigar under kampen mellom Argentina og Island i Moskva lørdag.

Den argentinske fotballegenden ble tatt bilde av mens han smattet på en sigar under kampen på Spartak stadion, noe som er i strid med stadionreglementet.

Klar for fotball-VM? Vi har samlet noen av VM-historiens største øyeblikk! ⚽

Et innlegg delt av Dagbladet (@dagbladet)

Flere reagerte på røykingen i sosiale medier, og nå beklager Maradona. Fotballegenden skylder på at nervene tok overhånd og at han ikke trodde det var forbudt å røyke på tribunen.

- I dag var en vanskelig dag for argentinerne, med stor spenning i vår VM-debut. Alle reagerer ulikt på sånt. Jeg visste ærlig talt ikke at man ikke kan røyke på tribunen, skrev Maradona på Instagram.

- Jeg beklager til alle og arrangøren. Kom igjen, Argentina, la oss støtte våre gutter, nå mer enn noensinne, fortsatte han.

Argentina VM-åpnet med 1-1 mot Island i Moskva.

Røyking og våpen er forbudt på alle 12 VM-stadioner under turneringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media