Erling Braut Haaland

Superstjerne: - Velger Haaland over Mbappé

Atlético Madrid-stjernen Luis Suárez (34) har latt seg fascinere av Erling Braut Haaland (20)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den voldsomme oppmerksomheten rundt Erling Braut Haaland vil ingen ende ta i Spania. Fra morgen til kveld står spanske medier utenfor det norske hotellet i Marbella, og på TV og i avisene er nordmannen førstesideoppslag.

I tirsdagens utgave av AS er nordmannen igjen på forsiden, der saken omhandler Haalands kommentar under mandagens pressetreff, der han henviste til kontraktslengden sin i Borussia Dortmund på spørsmål om overgang sommeren 2021.

Såpass langt har det nå gått at selv en av LaLigas absolutt største legender har tatt bladet fra munnen, og utdypet hva han tenker om Haaland.

Forskjellige typer

Under en live-video på streamingsiden Twitch var nemlig Atlético Madrid-spiller Luis Suárez gjest hos Gerard Romero, som til daglig jobber for Rac1, en radiokanal i Barcelona.

Der ble den uruguayanske stjernen spurt hvem han foretrekker, dersom han måtte velge mellom Haaland og Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappé.

- Haaland er en enorm spiller, han er på et spektakulært nivå. Han har fysiske forutsetninger som man må se opp til. Han er en av de beste spissene i verden, og han kommer til å definere en æra, sa Suárez under streamen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer