Champions League finale kvinner 2018: Wolfsburg-Lyon

Superstjernene om isfronten: - Man må være to for å kommunisere

For ti måneder siden var de jentene som skulle løfte norsk kvinnefotball til gamle høyder. Så gikk alt galt i Nederland.

FJERNT: Dette bildet er tatt under EM i 2017, like etter at Graham Hansen bommet på et straffespark. Da var de to lagvenniner på det norske landslaget, noe som virker fjernt nå. I morgen møtes de i den jeveste klubbkampen av dem alle. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FJERNT: Dette bildet er tatt under EM i 2017, like etter at Graham Hansen bommet på et straffespark. Da var de to lagvenniner på det norske landslaget, noe som virker fjernt nå. I morgen møtes de i den jeveste klubbkampen av dem alle. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KIEV (Dagbladet): Lyon spiller sin sjuende finale, kan vinne for femte gang og bli det første laget som vinner Champions League-trofeet tre år på rad.

Der har du Ada Hegerbergs mål for torsdagskvelden i Kiev.

Wolfsburg er i finalen for fjerde gang på seks år, har finaletapet på straffer i 2016 å revansjere (Lyon vant 4–3 etter 1–1 full tid, Ada Hegerber 1-0) samtidig som det tyske lagets internasjonale stjerner ønsker å gjøre klubben til den tredje med tre trofeer.

Der har du Caroline Graham Hansens drøm og ambisjon.

Men ut over det er vi nordmenn mest opptatt av duellen mellom Ada og Caro, nå som Norges to beste fotballjenter endelig møtes igjen.

Det er altfor lenge siden sist.

Det skulle ikke vært sånn.

Dagen før avreisen til EM 2017 satt jeg og snakket med Caroline Graham Hansen og Ada Hegerberg etter landslagets siste hjemmetrening på Ullevaal stadion.

Stemningen kunne ikke vært bedre.

Optimismen var genuin.

Alt stemte.

Norges Fotballforbund hadde (endelig) lagt alt til rette og optimalisert og profesjonalisert forberedelsene inn mot et sluttspill. Ifølge Norges to desidert beste kvinnelige fotballspillere var det ingenting å sette fingeren på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer