Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superstjernens sønn ble overfalt av maskerte fans:
- Det var 30 stykker mot meg

Jordan Larsson forteller om angrepet i Helsingborg.

ANGREP ETTER TAPET: Nedrykket ble for mye å svelge for enkelte av Helsingborgs tilhengere. I november angrep de Jordan Larsson. Foto: HANSSON KRISTER  / Aftonbladet / IBL Bildbyrå/NTB Scanpix
ANGREP ETTER TAPET: Nedrykket ble for mye å svelge for enkelte av Helsingborgs tilhengere. I november angrep de Jordan Larsson. Foto: HANSSON KRISTER / Aftonbladet / IBL Bildbyrå/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Henrik «Henke» Larsson er en av tidenes beste svenske fotballspillere. Nå forsøker den tidligere Barcelona-stjernens sønn, Jordan Larsson, å ta opp arven etter spissfenomenet.

19-åringen måtte imidlertid tåle fansens vrede i november.

- Det er noe som selvfølgelig ikke hører hjemme innen fotballen. Det er riktig ille, riktig ille, sa Helsingborgs klubbdirektør Mats-Ola Schulze om da fans med masker og hetter angrep Larsson.

- Vet hvem de er

Overfallet kom etter at Helsingborg rykket ned fra Allsvenskan i november.

Ifølge SVT ble spissen både slått og kastet stoler på, samtidig som fansen også rev trøya av ham etter tapet mot Halmstad. Fem måneder etterpå forteller den nåværende Nijmegen-spilleren for første gang om angrepet.

- Jeg vet hvem flere av dem er. Jeg bryr meg ikke, og kommer heller ikke til å gjøre noe nummer ut av det. Livet går videre, sier Larsson til Aftonbladet.

UBLIDT MØTE: Det gikk hardt for seg da svenske og danske hooligans møttes til slåsskamp i Sør-Sverige nylig. Video: CasualUltraOfficial/www.casualultra.com Vis mer

- 30 stykker mot meg

Til avisa sier Larsson at han er takknemlig for støtten han fikk i etterkant av hendelsen. På spørsmål om han var redd for å være hjemme i Helsingborg, svarer han følgende:

- Nei, det var ikke noe farlig. Jeg visste at ingenting kom til å skje. Ute på banen, var det en annen sak. Det var 30 stykker mot meg, sier Jordan Larsson.

Spiller i Nederland

Den svenske angriperen gikk til Nijmegen ved årskiftet. Overgangen kom etter at faren, Henke Larsson, var ferdig i Helsingborg.

Hittil står Jordan Larsson oppført med seks kamper og null mål for laget som ligger på en fjortende plass i Æresdivisjonen.

Dette med 28 poeng, noe som plasserer dem fem poeng over Roda på nedrykksplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media