Superstopper skadd av TV-titting

Rio Ferdinand har en sterk kandidat til kåringen av tidenes morsomste skade. 240 millioners-stopperen ødela kneet mens han koste seg foran TV-skjermen.

Sunderlands Kevin Phillips skadet kneet sitt i søvne forrige sommer, men det spørs om ikke Ferdinands historie er like sterk.

Leeds-manager David O'Leary forklarer på klubbens hjemmeside hvorfor Rio Ferdinand ikke spilte lørdag:

- Det var et utrolig uhell, typisk for vår sesong. Det skjedde ikke engang på treningsfeltet. Han så på TV og hadde foten på bordet i flere timer... og skadde et leddbånd i baksiden av kneet.

Med TV-skadde Ferdinand ute tapte Leeds 1-3 hjemme for Newcastle lørdag. Den tidligere West Ham-backen kostet Leeds 240 mill. kroner i november, men har bare fått med seg åtte kamper siden.

Trøsten for Ferdinand i dag er at TV-skaden hans trolig ikke er langvarlig.

- Vi vet ikke om han er klar for kampen onsdag ennå, men det er ikke en skadde som trenger mye tid. Han er definitivt tilbake mot Liverpool, sier O'Leary.

Men O'Leary fikk uansett mer dårlig nytt i dag. Stortalentet Harry Kewell blir ikke friskmeldt med det første. Han ble operert i august, men fikk i jula et spark på leggen - akkurat der operasjonssåret satt. Dermed ble hele muskelen betent.

(Dagbladet.no)

TV-SKADE: Rio Ferdinand tåler tøffe tak på banen. I helga måtte spilte han ikke mot Newcastle på grunn av en skade han pådro seg etter å ha sett på TV.