Supert Kristine!

Kristine Lunde scoret sitt livs viktigste mål og sørget for at VM-håpet fortsatt lever for de norske jentene.

Norge-Ungarn 24-24: Hvis kampen mot Tyskland i går var spennende var dagens drama mot Ungarn uutholdelig. I store deler av kampen var ungarerne overlegne, men et langt strømbrudd sørget for at Tonje Larsen kunne sette mot i lagvenninnene - med aerobics.

- Det var en lang kamp. Jeg merket at vi kom litt bak på allerede i første omgang. Så fikk vi et avbrekk, og jentene var fantastiske i den pausen. Tonje Larsen ledet aerobiscs i garderoben, sa Marit Breivik etter kampen.

Det var mot slutten av kampen at de norske jentene våknet. Fem minutter før slutt sørger Kristine Lunde for å utligne og Cecilie Leganger stenger målet. Ungarn får en dramatisk straffe, og 40 sekunder før slutt blir Norge dømt for feil spillerbytte, og må spille med en mindre på banen.

11 sekunder før slutt får Norge frikast, og Kristine Lunde lurer ungarerne og smeller ballen i mål og sørger for at VM-håpet fortsatt lever for Norge.

Når Norge møter Slovenia i morgen vil målforskjellen være avgjørende. Kristine Lundes innspurt var avgjørende for at det norske laget fortsatt kan drømme om VM-gull.

- Jeg tror det er viktig, sier Marit Breivik diplomatisk.

Taklet skandalen best

Avbruddet ble en av historiens største håndballskandaler. I bekmørke måtte spillere, dommere, funksjonærer og tilskuere vente, vente og vente.

Breivik tror ungarerne tok strømbruddet tyngre enn de norske jentene som holdt varmen og humøret oppe med Tonje Larsens garderobegymping.

- Det var trist at fasilitetene ikke er i orden. De skulle hatt en bedre vaktmester, sier Breivik.

Lyset gikk i hallen, og spillerne var tålmodige i halvannen time for å gjennomføre de siste vel 27 minuttene. Til slutt maktet arrangøren å få de 26 halogen-lampene på beina igjen.

KAOS: Strømbruddet og kaoset som fulgte var en regelrett skandale.