Eliteserien 2021

Supertalent scoret i ellevill målfest

Henrik Udahl, Christian Borchgrevink og Odin Thiago Holm ble avgjørende i Vålerengas nedsabling av Sarpsborg. Holm scoret etter to minutter på banen.

FRISPARKPERLE. Christian Dahle Borchgrevink scorer et nydelig mål for Vålerenga i eliteseriekampen mellom Vålerenga og Sarpsborg 08 på Intility Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
FRISPARKPERLE. Christian Dahle Borchgrevink scorer et nydelig mål for Vålerenga i eliteseriekampen mellom Vålerenga og Sarpsborg 08 på Intility Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like før pause viste igjen Henrik Udahl at han kan score mål. Han dempet et innlegg fra Christian Borchgrevink med foten før han hamret den i nærmeste hjørne. Skuddet som gikk via stolpen var utakbart for Sarpsborg-keeper Anders Kristiansen.

– Jeg får frysninger. Det er fantastisk gøy å spille her. Det er bare å nyte det, sa Udahl til Discovery i pausen.

Ved hjelp av vaksinepass og hurtigtester kunne Vålerenga slippe inn inntil 5000 tilskuere, og det var en stemning spillerne ikke har opplevd på lang tid.

Gliste bredt

Etter kampen var han ikke mindre fornøyd.

– Jeg tror Sarpsborg ble tatt litt på senga av trykket som var her i dag, sa Udahl om publikum.

En annen som var fornøyd, var Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo. Han gliste bredt av både spillet og av at masse publikum var tilbake på stadion.

– Det trykket fra publikum betyr mye. Det er veldig viktig å ha dem på plass, sa Fagermo til Discovery etter seieren.

– Vi var gode, veldig gode, sa en fornøyd Fagermo.

En tam 1. omgang fikk litt liv i seg da et hjørnespark fra nevnte Borchgrevink traff tverrliggeren. Sarpsborg-keeper Anders Kristiansen fikk slått ballen unna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer