ETTERTRAKTET: Det ettertraktede brasilianske supertalentet Neymar (19) har inngått en ny avtale med Santos i hjemlandet. Dermed skal spissen etter planen spille i Brasil til 2014. Foto: AFP Photo / Yasuyoshi Chiba / Scanpix
ETTERTRAKTET: Det ettertraktede brasilianske supertalentet Neymar (19) har inngått en ny avtale med Santos i hjemlandet. Dermed skal spissen etter planen spille i Brasil til 2014. Foto: AFP Photo / Yasuyoshi Chiba / ScanpixVis mer

Supertalentet «alle» vil ha forlenger med Santos

- Neymar fortsetter hos oss til 2014, sier klubbpresidenten.

Det ettertraktede brasilianske supertalentet Neymar (19) har inngått en ny avtale med Santos i hjemlandet. Dermed skal spissen etter planen spille i Brasil til 2014.

Neymar uttalte allerede i september at han ikke kom til å flytte på seg når det igjen åpnes for overganger i januar. Det la en demper på alle ryktene om et storstilt salg til en av de ledende klubbene i Europa. 

Real Madrid ble utropt som den største favoritten til å sikre seg 19-åringen.

Onsdag avslørte Santos at den unge stjernespissen har inngått en avtale om å bli i klubben fram til Brasil arrangerer neste VM-sluttspill i 2014.

- Neymar kommer til å fortsette hos oss til 2014. Kontrakten er signert, sa Santos' klubbpresident Luis Alvaro Oliveira Ribeiro.

Neymar selv virket også godt fornøyd med å bli i den tradisjonsrike klubben der Pelé spilte i 18 sesonger.

- Jeg er veldig glad. Dette var en beslutning jeg tok sammen med familien, sa spissen som ble far for første gang tidligere i år.

(NTB)