Mandatory Credit: Photo by Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock (8871996k)
Spectators throw fake dollar notes at Gianluigi Donnarumma of Italy
Denmark v Italy , UEFA Under 21 Championship  ,Group C ,  Football, Krakow Stadium , Krakow, Poland - 18 June 2017
Mandatory Credit: Photo by Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock (8871996k) Spectators throw fake dollar notes at Gianluigi Donnarumma of Italy Denmark v Italy , UEFA Under 21 Championship ,Group C , Football, Krakow Stadium , Krakow, Poland - 18 June 2017 Vis mer

U21-EM

Supertalentet ble møtt med seddelregn fra tribunen, agenten hevder AC Milan truet med å ødelegge karrieren hans

Gianluigi Donnarumma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det italienske supertalentet Gianluigi Donnarumma omtales som den nye Buffon i Italia, og akkurat nå står 18-åringen i mål for Italias U21-landslag under EM-sluttspillet i Polen.

Under gårsdagens gruppespillskamp mot Danmark i Krakow, regnet det plutselig drøssevis av falske sedler inn i målet Donnarumma voktet.

18-åringen har ett år igjen av kontrakten med AC Milan, men har foreløpig valgt å ikke skrive under en forlengelse av den. Ryktene blant fansen går på at det dreier seg om penger.

Det gjør det ikke, ifølge Donnarummas agent, Mino Raiola.

På en improvisert pressekonferanse i går, gikk Raiola rett i strupen på den mektige italienske klubben.

- I utgangspunktet ville Gigio (Donnarumma, red.anm.) forlenge kontrakten med AC Milan, sa Raiola ifølge Sky Sports Italia, og legger til at ting endret seg underveis i forhandlingene.

- Holdningen til Milan-sjefene underveis i forhandlingene besto i blant annet å true oss med at han ikke skulle få spille, og at de skulle ødelegge karrieren hans om han ikke forlenget kontrakten. Jeg syns ikke dette er den beste måten å gjøre det på om man vil forlenge kontrakten med en spiller, sier Raiola.

I Milano kjenner ikke toppledelsen i AC Milan seg igjen i påstandene fra Raiola.

- Det har ikke vært noen trusler. Vår holdning er klar. Donnarumma er ikke til salgs, og Vincenzo Montella (hovedtrener) tar en avgjørelse på ukentlig basis. Hvis du spør meg, kan han spille alle kamper. Vi kan dog ikke ta noen risiko, så vi skal se oss om etter en annen keeper, sier Milan-direktør Marco Fassone ifølge NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer