KAN FÅ NORSKE LAGKAMERATER: West Hams Ravel Morrison (t.v.) er ønsket både av Brede Hangeland og John Arne Riises Fulham, og av Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhlis Cardiff. Foto: Martin Rickett, PA / AP / NTB Scanpix
KAN FÅ NORSKE LAGKAMERATER: West Hams Ravel Morrison (t.v.) er ønsket både av Brede Hangeland og John Arne Riises Fulham, og av Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhlis Cardiff. Foto: Martin Rickett, PA / AP / NTB ScanpixVis mer

Supertalentet Morrison kobles til Cardiff

Men Solskjær kan få kamp av gammel kollega.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Cardiff ønsker seg West Ham-spiller Ravel Morrison, skriver The Guardian i dag.

Morrison (20) har fortid i Manchester Uniteds ungdomsavdeling, og kjenner Solskjær derfra. Men også Fulham-manager René Meulensteen kjenner godt til Morrison fra United-tida, og skal etter sigende ønske seg midtbanespilleren.

Klausul Ifølge The Guardian har Morrison halvannet år igjen av en kontrakt der han tjener 15 000 pund i uka. En klausul i kontrakten sier imidlertid at om det kommer et bud på 10 millioner pund, er de nødt til å selge eller øke ukelønna til 60 000 pund.

Avisa mener Fulham og Meulensteen kan ha et lite forsprang på nyansatte Solskjær, siden de har hatt bedre tid på å forberede et eventuelt bud.

Morrison er kjent for å ha hatt en problemfylt bakgrunn, samtidig som han regnes som et enormt talent. 

Imponerte lagkamerater De norske spillerne som var i Manchester United samtidig med Morrison lot seg imponere på trening.

-  Han gjorde noen feil, men det er noe jeg ikke vil snakke om. Det han gjør med ballen på treningsfeltet er helt fantastisk. Han er et av de beste talentene jeg har sett. Ravel er en helt fantastisk fotballspiller, men jeg tror folk ser på han på en litt feil måte. Han er ung og har mye press på seg, sa Joshua King til Dagbladet for et drøyt år siden.

- Han er den beste fotballspilleren jeg noengang har sett. Han kunne gjøre ting på trening som ingen andre kunne. Men så kunne han plutselig la være å dukke opp på trening ei uke, fortalte Magnus Wolff Eikrem sist høst.