Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supertalentet vil til VM i år

Og da må han spille mot Norge mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Supertalentet Freddy Adu (16) ble USAs yngste landslagsspiller noensinne da han debuterte mot Canada for en knapp uke siden. Kampen var et ledd i USAs oppkjøring mot VM-sluttspillet i Tyskland i sommer. Det er et sluttspill unge Adu mer enn gjerne vil være med på.

- Et av målene mine har alltid vært å få være med i dette VM-et, ikke det som går i 2010, sier Adu til nyhetsbyrået Reuters.

De treffer ham på landslagssamlingen USA har i forkant av treningskampen mot Norge natt til mandag (norsk tid). Om Adu skal få oppfyllt drømmen sin om en VM-plass i år må han overbevise på disse samlingene.

Det har han ikke gjort ennå.

Mot Canada fikk han ni minutter som innbytter, og ble belønnet med et gult kort for filming. Mot Norge håper Adu han får mer spilletid, for nå er han blitt mer vant til tempoet i internasjonal fotball.

- Det er mye høyere kvalitet her, men når du blir vant til tempoet er det mye morsommere også, sier Adu.

  • 29. januar spiller Norge treningskamp mot USA. Med Freddy Adu som en av aktørene.
VIL TIL TYSKLAND: 16 år gamle Freddy Adu kobles stadig til europeiske storklubber. Derfor er det viktig for ham å få vist seg fram i sommerens VM-sluttspill. Foto: Scanpix
VIL TIL TYSKLAND: 16 år gamle Freddy Adu kobles stadig til europeiske storklubber. Derfor er det viktig for ham å få vist seg fram i sommerens VM-sluttspill. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!