Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supertrioen spares i returoppgjøret mot Elche

Henter seks b-lagsspillere.

HVILES: Barcelona-trener Luis Enrique har bestemt seg for å spare brorparten av sine faste spillere i returoppgjøret mot Elche i den spanske cupen. Foto: REUTERS/Albert Gea
HVILES: Barcelona-trener Luis Enrique har bestemt seg for å spare brorparten av sine faste spillere i returoppgjøret mot Elche i den spanske cupen. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer

Barcelona-trener Luis Enrique har bestemt seg for å spare brorparten av sine faste spillere i returoppgjøret mot Elche i den spanske cupen.

Barcelona vant 5-0 i det første oppgjøret på Camp Nou, og løper liten risiko ved å spare sentrale spillere i returkampen torsdag kveld. Seks spillere fra B-laget, blant dem stortalentet Alen Halilovic (18) fra Kroatia, er inkludert i troppen.

Gerard Pique og Ivan Rakitic blir de to eneste spillerne i troppen som var i aksjon i ligakampen mot Atlético Madrid søndag, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det betyr at Luis Suárez, Lionel Messi og Neymar alle får hvile fram til søndagens seriekamp mot Deportivo La Coruña borte.

I torsdagens andre åttedelsfinale tar Real Madrid imot byrival Atlético. Sistnevnte leder 2-0 foran returoppgjøret.

Sevilla, Athletic Bilbao, Villarreal, Malaga, Espanyol og Getafe er allerede klare for kvartfinale.

(NTB)