Supervikar Weah

LONDON (Dagbladet): Chelsea-Tottenham 1-0. Han kom med Italia-flyet fra AC Milan til Chelsea på utlån i går ettermiddag. Timer seinere var han helt i helblått. For i det 57. minutt debuterte han på bekostning av Tore André Flo. Halvtimen seinere ble vinnermålet nikka inn. Av hvem? George Weah vel!

Og Stamford Bridge fikk kollektiv gåsehud. Det er i slike øyeblikk fotballhelter blir skapt.

- Jeg er utrolig glad Vialli ringte og har tiltro til meg, jeg vil prøve å gjøre det beste jeg kan i London. I dag spilte jeg i 35 minutter og scoret ett mål, vel, hva mer er det å si?

- En bra start for laget og meg, nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sa George Weah etter superdebuten i går kveld.

Manager Vialli:

- Hadde ikke George fått spillerlisensen, ville vi ha spilt uavgjort, det var fantastisk av George. Han vil nok vise at det var feil av Milan å slippe ham.

Iversen sinna

En spiller mange mener er på hell, kanskje han er det også. Men ikke i går. Vikarspilleren banket fienden fra Nord-London, Spurs. Tottenham med en sinna Steffen Iversen. Fordi Ivers fikk gult, etter en mølje foran mål: - Iversen var ikke involvert i dette, vi skal ta det opp med FA, sier en skuffet George Graham.

Zola sint

Weah, kåret til verdens beste fotballspiller i 1995, har fortsatt mye elegant fotball i kroppen, veldig mye. Lille Zola også, men ikke i går. Da var han sint. Vialli droppet ham, og Zola reiste hjem.

Tore André Flo hadde heller ingen spesiell grunn til å være blid. Stryne-Tore ble bytta ut med Weah.

Og mens Flo var på banen, ble han blendet av Sol Campbell, fantastisk god.

PS: Hadde popgruppa Di derre vært engelske, ville britiske aviser ag har omskrevet låta «Er det noen som husker Erik Vea» til nettopp...er det noen som husker George Weah.

KRAFTSCORING: 35 minutter før slutt fikk George Weah sin debut for Chelsea. Fire minutter før slutt sørget han for det avgjørende målet.