ARRESTERT: Bananskallet kommet flygende ned mot banen hvor Pierre-Emerick Aubameyang feirer. Foto: Bpi/rex/shutterstock
ARRESTERT: Bananskallet kommet flygende ned mot banen hvor Pierre-Emerick Aubameyang feirer. Foto: Bpi/rex/shutterstockVis mer

Fan kastet banan mot Aubameyang

Supporter arrestert for å ha kastet banan: - Rasistisk drittsekk

Piers Morgan raser mot oppførselen.

Tottenham er under etterforskning etter at en av deres supportere kastet et bananskall i retning av Arsenal-spiller Pierre-Emerick Aubameyang. Supporteren er arrestert etter hendelsen.

Spissen hadde akkurat scoret sitt første mål for dagen i Arsenals 4-2-seier over naborivalen, da han løp for å feire- Aubameyang feiret foran de tilreisende supporterne og det var da Tottenham-supporteren kastet bananskallet.

Flere andre objekter ble også kastet mot Aubameyang, som spiller for Gabons landslag, og overvåkningskameraer og fotografene på stedet plukket opp bananen på deres bilder.

- Rasistisk drittsekk

Bildene ble brukt for å identifisere mannen, som seinere altså er blitt arrestert. Totalt ble sju supportere arrestert av politiet, men de andre for ikke-relaterte hendelser.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og Tottenham har allerede vært ute for å unnskylde supporterens oppførsel.

- Slik oppførsel er fullstendig uakseptabel og supporteren har blitt bannlyst, sier en talsmann fra Tottenham, ifølge The Guardian.

Den velkjente Arsenal-supporteren og journalist, Piers Morgan, er blant dem som raser mot oppførselen.

- Jeg håper alle Spurs-supportere vil være enig i at personen som kastet en banan på Aubameyang er en rasistisk drittsekk som gjør skam på klubben deres og bør bli bannlyst på livstid. Det ville jeg følt hvis en Arsenal-fang gjorde det mot en Spurs-spiller, skriver han på Twitter til sine 6,5 millioner følgere.