Supporter-buss steinet av Brann-fans

BERGEN (Dagbladet): Brann-supportere gikk natt til i går løs på bussen til gjestene fra Maakeberget i Haugesund. Tunge brosteiner ble kastet gjennom rutene og inn til sovende fotballentusiaster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Noen av supporterne ble truffet og fikk mindre sårskader.

- Dette er bare tragisk. Vi har anmeldt forholdet til politiet og forventer at Brann Supporter Team rydder slike elementer ut av sine rekker, sier leder Ole Bugge Jensen i Maakeberget.

Supporterne fra Haugesund valgte å bruke lørdagskvelden til å besøke Fotballpuben i Bergen hvor Brann-supporterne holder til. Seint på kvelden begynte det å bli noe knuffing mellom de to lagenes støttespillere.

- Stein i hodet

- Vaktene tok seg av to personer. Seinere sto de utenfor og ventet på oss for å slåss. Det klarte vi å komme oss unna. Bussen var parkert like ved.

- Klokka 01.00 kom de første steinene susende igjennom vinduene. Vi kastet oss ned på gulvet for å unngå å bli truffet, forteller Ståle Eielsen til Dagbladet. Politiet kom til stedet, men forsvant etter at de hadde registrert hva som hadde skjedd.

Klokka 01.45 var bråkmakerne tilbake med flere brusteiner. Sju av dem gikk gjennom frontruta og ytterligere fem steiner knuste vinduene på siden av bussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer