Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supporter drept før kampstart: Atletico vant kampen ingen av lagene ville spille

Ville avlyse, fikk ikke tak i forbundet.

MÅTTE SPILLE LIKEVEL: Atletico Madrids Mario Mandzukic i duell med Deportivo Corunas Helder Postiga. Foto: REUTERS / Susana Vera / NTB scanpix
MÅTTE SPILLE LIKEVEL: Atletico Madrids Mario Mandzukic i duell med Deportivo Corunas Helder Postiga. Foto: REUTERS / Susana Vera / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Atletico Madrid slo i dag Deportivo La Coruna 2-0 i en kamp ingen av lagene egentlig ville spille.

En fotballsupporter døde og elleve andre ble nemlig skadet i et masseslagsmål før kampen, melder avisa AS. Tre av de skadde skal ha kuttskader, flere andre skal ha hodeskader, melder Marca.

Mannen som døde skal ha blitt kastet i elva. Han skal ha blitt dratt på land, og forsøkt gjenopplivet, men det var ikke mulig å redde livet.

Det hele startet i nitida i dag morges, og opptil 200 personer skal ha vært involvert. Busser med Deportivo-supportere skal ha blitt angrepet av medlemmer fra ultragruppen Frente Atletico, ifølge nettstedet Ultras-Tifo.

Før kampen var det kjent at en av de skadde var livstruende skadet.

Petter Veland, C Mores kommentator og ekspert på spansk fotball, skriver på Twitter at begge lagene ønsket å utsette kampen, men at den ble spilt fordi de ikke klarte å få tak i noen i det spanske fotballforbundet for å få en avklaring.

I kampen, som i den store sammenhengen framstår som totalt uviktig, ga Saul Niguez Atlético ledelsen like før pause. Han scoret etter at Mario Mandzukic hadde headet videre et godt hjørnespark fra Koke. Arda Turan doblet til 2-0 i det 56. minutt.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling