LENKET SEG FAST: Mannen stormet banen og lenket seg fast til mål med håndjern. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA
LENKET SEG FAST: Mannen stormet banen og lenket seg fast til mål med håndjern. Foto: LINDSEY PARNABY/EPAVis mer

Supporter lenket seg fast til mål med håndjern midt i Premier League-kamp

Måtte fjernes med avbitertang.

Fotballstudio nå: Følg storkampene direkte

(Dagbladet): Det er storkamper på rekke og rad i Premier League i kveld, men stjernespillerne stjeler neppe overskriftene etter runden.

Mot slutten av førsteomgangen mellom Everton og serieleder Manchester City lenket en tilskuer seg fast til målet bak City-keeper Joe Hart.

Han så sint ut idet han hoppet over det lave gjerdet og entret banen, og lenket seg fast med håndjern.

TV-produsentene skiftet raskt til andre bilder, selv om det tok flere minutter å få mannen løs.

RYANAIR-HATER: T-skjorta levner liten tvil om hva mannen mener om flyselskapet RyanAir. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA
RYANAIR-HATER: T-skjorta levner liten tvil om hva mannen mener om flyselskapet RyanAir. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA Vis mer

Etter hvert kom noen med en slags avbitertang og fikk ham løs. Han ble deretter geleidet ut av stadion. Det ble lagt til fem minutter i førsteomgangen, som følge av den fastlåste situasjonen.

Kort tid etter episoden begynte det å gå rykter om at det var den notoriske banestormeren Jimmy Jump - som også entret scenen under Melodi Grand Prix i Norge for et snaut år siden - som sto bak. TV-bildene viser derimot at synderen denne gangen er en helt annen kar, med svart T-skjorte, caps og en oransje jakke rundt livet.

På T-skjorta var det trykket protestslagord mot flyselskapet RyanAir, så det er mye som tyder på at dette var en aksjon mot det irske lavprisselskapet.

Det ble ingen scoringer i førsteomgangen, men Nasri var nær for City da han smalt en kanon i treverket.

Dagbladet kommer med mer.

FIKK HAM LØS: Flere spillere snakket med mannen før vaktene fikk ham bort fra målet og ut av stadion. Foto:  LINDSEY PARNABY/EPA
FIKK HAM LØS: Flere spillere snakket med mannen før vaktene fikk ham bort fra målet og ut av stadion. Foto: LINDSEY PARNABY/EPA Vis mer