Supporter med hårete tilbud til Mjøndalen-treneren

Vegard Hansen lovet å klippe det lange håret ved opprykk.

FORSVINNER VED OPPRYKK: Det lange håret Mjøndalen-trener Vegard Hansen etterhvert har blitt kjent for, er lovet bort til en ihuga Mjøndalen-supporter. Men først må Mjøndalen gå seirende ut av playoffoppgjørene mot Brann. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FORSVINNER VED OPPRYKK: Det lange håret Mjøndalen-trener Vegard Hansen etterhvert har blitt kjent for, er lovet bort til en ihuga Mjøndalen-supporter. Men først må Mjøndalen gå seirende ut av playoffoppgjørene mot Brann. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går skrev Drammens Tidende om at Mjøndalens trener, Vegard Hansen, lovet å klippe håret dersom laget rykket opp til Tippeligaen.

I dag meldte Mjøndalen IF på sine hjemmesider, at de hadde fått inn et anonymt bud på de avklipte hårlokkene.

Ønsker budkrig Mjøndalens nettsider beskriver budet som det snodigste de har fått i hele klubbens historie, men både klubben og treneren tar budet seriøst.

- Jeg står for det jeg sa før sesongen. Håret faller dersom vi rykker opp. Og da er det jo bare ekstra hyggelig om noen ønsker å betale for det. Håret skal de gladelig få for den summen, sier mannen med de lange lokkene, sa hovedtrener Vegard Hansen til MIFS hjemmesider.

Klubben håper på at det anonyme budet vil skape en budkrig, og har laget en slags nettauksjon på sine hjemmesider.

Høyeste bud så langt er på 10 000 kroner.

Tatt på senga Dt.no har snakket med Hansen i dag angående det hårete budet, og treneren innrømmer at han ble tatt litt på senga.

- Jeg måtte spørre ham flere ganger hva han mente. Til slutt gikk det opp for meg at han faktisk ville kjøpe håret mitt. Jeg tror planen hans er å ramme det inn og henge opp på VIPen her på Mjøndalen stadion, sier Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer