Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supporter med hårete tilbud til Mjøndalen-treneren

Vegard Hansen lovet å klippe det lange håret ved opprykk.

FORSVINNER VED OPPRYKK: Det lange håret Mjøndalen-trener Vegard Hansen etterhvert har blitt kjent for, er lovet bort til en ihuga Mjøndalen-supporter. Men først må Mjøndalen gå seirende ut av playoffoppgjørene mot Brann. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FORSVINNER VED OPPRYKK: Det lange håret Mjøndalen-trener Vegard Hansen etterhvert har blitt kjent for, er lovet bort til en ihuga Mjøndalen-supporter. Men først må Mjøndalen gå seirende ut av playoffoppgjørene mot Brann. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går skrev Drammens Tidende om at Mjøndalens trener, Vegard Hansen, lovet å klippe håret dersom laget rykket opp til Tippeligaen.

I dag meldte Mjøndalen IF på sine hjemmesider, at de hadde fått inn et anonymt bud på de avklipte hårlokkene.

Ønsker budkrig Mjøndalens nettsider beskriver budet som det snodigste de har fått i hele klubbens historie, men både klubben og treneren tar budet seriøst.

- Jeg står for det jeg sa før sesongen. Håret faller dersom vi rykker opp. Og da er det jo bare ekstra hyggelig om noen ønsker å betale for det. Håret skal de gladelig få for den summen, sier mannen med de lange lokkene, sa hovedtrener Vegard Hansen til MIFS hjemmesider.

Klubben håper på at det anonyme budet vil skape en budkrig, og har laget en slags nettauksjon på sine hjemmesider.

Høyeste bud så langt er på 10 000 kroner.

Tatt på senga Dt.no har snakket med Hansen i dag angående det hårete budet, og treneren innrømmer at han ble tatt litt på senga.

- Jeg måtte spørre ham flere ganger hva han mente. Til slutt gikk det opp for meg at han faktisk ville kjøpe håret mitt. Jeg tror planen hans er å ramme det inn og henge opp på VIPen her på Mjøndalen stadion, sier Hansen.

Supporteren selv ønsker ikke å gi ut navnet sitt, men beskrives som en «fast følger med et unikt engasjement».

Ikke sidecut eller skallet Mjøndalen-supporteren som la inn budet sier selv at han ønsker å være anonym, men beskrives av Vegard Hansen som en snill mann som ønsker å hjelpe klubben.

Det er Mjøndalen-trenerens frisør som bestemmer hva slags sveis det blir dersom klubben rykker opp.

Treneren selv frykter ingenting, men har fått tydelige instruksjoner fra familien.

- For meg er det ikke så nøye hva slags sveis det blir. Men sønnen min ringte meg med én gang han fikk høre om dette, og var klar i talen: «Pappa, du må ikke bli skalla eller få sidecut. Det er det bare ungdommen som har,» sa han.

Avgjørelsen for Hansens hårlokker faller sannsynligvis onsdag neste uke. Første kamp i eliteseriekvalifiseringen spilles i Bergen søndag, og returen går i Mjøndalen onsdag 26. november.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling