Supporter mistet armen i fotballbråk

19-årig Nürnberg-fan etter helgas avlysning i Köln.

(Dagbladet): Tysk fotball er fortsatt rystet etter dommer Babak Rafatis selvmordsforsøk i helga, men en ny trist historie har nådd mediene etter avlysningen av kampen mellom Köln og Mainz.

En 19-årig Nürnberg-supporter mistet armen etter et sammenstøt med rivaliserende fans fra nettopp Mainz, skriver dansk TV 2.

Rundt 30 personer var innblandet i bråket på togstasjonen i Köln, der Nürnberg-supporterne var på vei hjem fra sitt møte med Schalke, mens Mainz-fansen altså hadde forlatt den avlyste Köln-kampen.

19-åringen skal i slagsmålet ha blitt dyttet ut på togsporet foran et høyhastighetstog, og til tross for operasjon sto ikke armen hans til å redde.

- Vi kjenner fortsatt ikke de presise omstendighetene, og kan og vil ikke kommentere saken så lenge politiet fortsatt etterforsker den, sier Nürnberg-direktør Martin Bader, men legger til at Bundesliga-klubben mottok nyheten med stor sorg.

Ifølge tyske Kicker har politiet arrestert en 21-åring, men vedkommende er foreløpig ikke siktet for å ha dyttet 19-åringen foran toget.

Dommeren Babak Rafati (41) ble forøvrig utskrevet fra sykehuset i går.

Oppgjøret mellom Köln og Mainz ble utsatt etter den tragiske hendelsen. Rafati ble trolig reddet etter rask inngripen fra sine meddommere.