FERIE PÅ SAMME PLASS:  Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er for tiden i spanske Ibiza. Foto: EPA/Alejandro Garcia/NTB Scanpix
FERIE PÅ SAMME PLASS:  Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er for tiden i spanske Ibiza. Foto: EPA/Alejandro Garcia/NTB ScanpixVis mer

Supporter møtte Messi og Ronaldo på ferietur. Det ble to helt forskjellige opplevelser

Fikk et minne for livet.

(Dagbladet): Barcelona-stjerne Lionel Messi ferierer i disse dager på en yacht i Ibiza. Det var det en ivrig supporter som hadde fått med seg.

For 24 år gamle Suli ble det en ferietur han aldri vil glemme.

Det er spanske Mundo Deportivo som skriver at Suli svømte en kilometer ut til luksusbåten, i håp om å få hilse på sitt store idol.

Suli var selv på ferie da han fikk vite at båten på sjøen tilhørte Messi. Han tenkte seg ikke om to ganger, og la på svøm. Det skulle vise seg at mannskapet var veldig gjestfrie, og Messi selv inviterte ham opp på dekk.

En ting supporteren ikke hadde tenkt nøye gjennom var telefonen. Den lå riktignok beskyttet i en plasthylse under svømmeturen, men det var ikke nok. Da han tok fram telefonen for å ta et bilde, var den helt ubrukelig.

I stedet spurte Messi en av de ansatte om å ta et bilde av ham og Suli, et bilde som seinere ble sendt til ham.

- Jeg mistet en telefon, men jeg vant et bilde med Messi, sier Suli til avisa.

Han møtte også familien til Messi.

- De var ydmyke og veldig gjestfrie, legger han til.

Suli ble værende på båten i 20 minutter, hvor han blant annet fikk servert juice. Han fikk tilbud om å bli skysset tilbake til land i en speedbåt, men valgte i stedet å returnere på samme måte som han kom.

Avisa skriver at Suli også møtte Cristiano Ronaldo på en nattklubb i Ibiza på samme tur. Men møtet med portugiseren var helt annerledes.

- Jeg kunne ikke engang ta ham i hånden, han ble omringet av sikkerhetsvakter og jeg kom aldri i nærheten av ham, sier Suli.

Det er uansett få som kan skryte av å ha vært tett på både Messi Og Ronaldo på samme ferietur.

Ronaldo viste under EM at han også tar seg tid til fansen. Ved to anledninger stormet en supporter banen for å ta bilde med portugiseren, og begge gangene stilte han villig opp.

P.S Messi og Ronaldo parkerte båtene sine med noen meters mellomrom i Ibiza, melder Washington Post. Og for de som er interessert: Ronaldos båt er 118 fot lang mens båten til Messi er på 92 fot.