Supporter utkledd som sau påtent på tog

Aberdeen-fan alvorlig forbrent.

LIDENSKAPELIGE: Flere av Aberdeens supportere skal ha kledd seg ut som sauer i forbindelse med bortekampen mot Hibernian. Dette bildet av Chris McGuires målfeiring er fra en hjemmekamp i mai.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne
LIDENSKAPELIGE: Flere av Aberdeens supportere skal ha kledd seg ut som sauer i forbindelse med bortekampen mot Hibernian. Dette bildet av Chris McGuires målfeiring er fra en hjemmekamp i mai.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Britisk politi har arrestert en 23 år gammel mann etter at en Aberdeen-supporter utkledd som en sau ble påtent i en togvogn mellom Edinburgh og Aberdeen i går ettermiddag.

Den 24-årige supporteren pådro seg alvorlige brannskader da sauekostymet ble satt i full fyr.

Andre Aberdeen-fans som var tilstede på toget forteller at mannen løp gjennom vognen i flammer, mens andre kastet øl på ham i et forsøk på å slokke flammene.

Toget, som fraktet Aberdeen-supporterne hjem etter bortekampen mot Hibs, ble stoppet mens 24-åringen fikk behandling for skadene.

Ifølge BBC hadde store deler av de tilreisende kledd seg ut som sauer. En annen mann skal ha fått lettere skader i opptrinnet, mens den påtente 24-åringens tilstand beskrives som stabil.

- Transportpolitiet tar hendelsen svært alvorlig, sier en talsmann for politiet til kanalen.

Aberdeens supportere har tradisjon for å drive selvironisk ap med sin tilhørighet til det som av rivaliserende supportere ofte portretteres som et mindre urbant område av Skottland (derav sauehumoren).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer