Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supporter utkledd som sau påtent på tog

Aberdeen-fan alvorlig forbrent.

LIDENSKAPELIGE: Flere av Aberdeens supportere skal ha kledd seg ut som sauer i forbindelse med bortekampen mot Hibernian. Dette bildet av Chris McGuires målfeiring er fra en hjemmekamp i mai.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne
LIDENSKAPELIGE: Flere av Aberdeens supportere skal ha kledd seg ut som sauer i forbindelse med bortekampen mot Hibernian. Dette bildet av Chris McGuires målfeiring er fra en hjemmekamp i mai.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne Vis mer

||| (Dagbladet.no): Britisk politi har arrestert en 23 år gammel mann etter at en Aberdeen-supporter utkledd som en sau ble påtent i en togvogn mellom Edinburgh og Aberdeen i går ettermiddag.

Den 24-årige supporteren pådro seg alvorlige brannskader da sauekostymet ble satt i full fyr.

Andre Aberdeen-fans som var tilstede på toget forteller at mannen løp gjennom vognen i flammer, mens andre kastet øl på ham i et forsøk på å slokke flammene.

Toget, som fraktet Aberdeen-supporterne hjem etter bortekampen mot Hibs, ble stoppet mens 24-åringen fikk behandling for skadene.

Ifølge BBC hadde store deler av de tilreisende kledd seg ut som sauer. En annen mann skal ha fått lettere skader i opptrinnet, mens den påtente 24-åringens tilstand beskrives som stabil.

- Transportpolitiet tar hendelsen svært alvorlig, sier en talsmann for politiet til kanalen.

Aberdeens supportere har tradisjon for å drive selvironisk ap med sin tilhørighet til det som av rivaliserende supportere ofte portretteres som et mindre urbant område av Skottland (derav sauehumoren).

Aberdeen tapte forøvrig kampen mot Hibernian 2-0.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media