Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supportere avtalte slåssing

Uroelement i Briskebybanden.

(Dagbladet.no): Briskebybanden, Ham-Kam sine supportere, har uønskede elementer blant seg. I kampene mot Brann i Bergen 16. mai og Vålerenga 24. oktober ble det avtalt slåssing mellom rivaliserende supportere.

Et medlem av Briskebybanden - som selv tar sterk avstand fra den såkalte «casual-virksomheten» - sier til Hamar Arbeiderblad at det kun dreier seg om en minimal gruppe.

- I den første kampen mot rundt 30 Brann-casuals i Bergen 16. mai, var det bare to fra Hamar som stilte opp. De 13 andre av dem som var i Bergen feiget ut. Det endte med at bergenserne bare lo av dem, og gikk igjen, sier kilden til lokalavisen.

Han sier personene det gjelder reiser i egen bil til bortekampene. Det skal likevel være god indre justis i Briskebybanden, noe som medførte at den planlagte slåssingen mot Vålerenga aldri ble noe av. Kilden mener banden bør sparke ut et par medlemmer.

- Det er likevel fortsatt trygt å gå på fotballkamper i Norge, avslutter han.

<B>GODE SUPPORTERE:</B> Briskebybanden har vært viktig for Ham-Kam i år, som her da klubben slo Tromsø 3-0 på bortebane. Personene på bildet må ikke knyttes til den avtalte slåssingen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media