Supportere planlegger historisk sjokk-protest i Premier League

Raser mot billettpriser.

PROTESTERTE: Nærmere 10.000 Liverpool-supportere forlot Anfield 13 minutter før slutt under kampen mot Sunderland lørdag. Foto: NTB Scanpix
PROTESTERTE: Nærmere 10.000 Liverpool-supportere forlot Anfield 13 minutter før slutt under kampen mot Sunderland lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-supporterne er forbannet på at klubben vil sette opp billettprisene neste sesong. Nå kan de få med seg fans fra de 19 andre klubbene i Premier League.

Ifølge The Telegraph skal organisasjonen Football Supporters Federation ha et møte i slutten av uka, eller i begynnelsen av neste uke.

Planen er å få med alle supporterklubbene på en planlagt og koordinert aksjon. Det ultimate er at tilskuerne på alle Premier League-kampene reiser seg samtidig og forlater de respektive arenaene før slutt. På den måten vil de tvinge klubbene i kne, og sende ut en krystallklar beskjed:

- Nå går det over stokk og stein!

Taper terreng Kritikere mener at Premier League taper terreng til spansk og tysk fotball. Likevel har spillerne fystelige lønninger, og vel så det.

Regningen går til supporterne. Det var dette Anfield-lojale protesterte mot på lørdag. Etter 77 minutter i oppgjøret mot Sunderland reiste de seg og gikk.

Tidspunktet i 2-2-kampen var ikke tilfeldig. Klubbledelsen vil kreve 77 pund - eller 962 kroner - for de dyreste billettene på den nyoppusede delen av stadion neste sesong. Tidligere har billettene kostet 59 pund. Ledelsen opplyser også at enkelte sesongbilletter vil koste mer enn 1000 pund, eller 12.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer