MAKABERT: Dette synet møtte en Hannover 96-ansatt da han kom på jobb i morges. Fotomontasje: Dagbladet
MAKABERT: Dette synet møtte en Hannover 96-ansatt da han kom på jobb i morges. Fotomontasje: DagbladetVis mer

Supportere sendte makaber beskjed til rivalen før hatkamp

- Dette er uforståelig og perverst.

(Dagbladet): Søndag er det hatkamp mellom de to byrivalene Eintracht Braunscweig og Hannover 96. Nå har fans av førstnevnte bidratt til å forsterke hatet mellom supporterne ytterligere.

Et bilde som som har tatt sosiale medier med storm viser en død sau med klubbfargene til Hannover 96 hengende på et sikkerhetsgjerde utenfor treningsfeltet til Bundesliga-klubben.

I tillegg til det døde dyret, henger det en plakat med en makaber beskjed til rivalen.

«På søndag går lufta ut av dere, kryp», står det på plakaten.

Politiet varslet En klubbansatt varslet i dag morges politiet etter funnet.

- Det er en pervers handling av enkeltindivider. Dette er uforståelig og perverst, sier Hannover-sjef Dirk Dufner ifølge tyske Bild.

Politiet sier til avisen at en veterinær har sjekket dødårsaken til dyret for å se om det har vært brudd på dyrevernloven i landet.

Gris nesten påkjørt Det er ikke første gang supportere av Eintracht Braunscweig har brukt dyr for å formidle hva de syns om rivalen. I 2013 var det en gris som var ikledt et Hannover 96-skjerf før byderbyet mellom klubbene. Grisen holdt på bli påkjørt av en bil, skriver tyske Hannover Allgemeine.

Samme avis skriver at derbyet er det eldste som finner sted i Tyskland siden det arrangert for første gang for 114 år siden.

Håvard Nilesen og Omar Elabdellaoiu spiller begge i Eintracht Braunscweig. Tidligere spilte Mohammed Abdellaoue i Hannover 96.