Supportere stormet United-trening

Vaktene «sov» på jobben.

(Dagbladet .no): Manchester United måtte utsette starten på dagens treningsøkt under sin Asia-turné. Årsaken var at en haug av supportermassen som hadde møtt opp plutselig entret banen.

En del av sikkerhetspersonellet på Guangzhou Olympic stadium forsøkte å sikre seg autografer fra de engelske seriemestrene, og dermed så også fansen sitt snitt til å komme nærmere sine idoler. Plutselig var en større samling mennesker stående på løpebanen helt inntil gressmatta.

Selv om ingen av supporterne våget seg utpå selve banen virket situasjonen noe usikker, og spillerne ble beordret tilbake til garderoben.

Lydige

Den voldsomme massen fikk straks beskjed om at de røde djevlene ikke ville starte treninga før alle var tilbake på tribunen.

Supporterne lystret sporenstreks. Dermed kunne United starte treninga, om enn noe seinere enn planlagt.

– Vi er takknemmelige overfor de ansatte som fikk fansen kjapt tilbake til setene, sier United-talsmann Phil Townsend til Daily Mail.

– Det ville vært svært skuffende om alle om laget ikke hadde kunne fullføre treninga.

HØRTE ETTER: Med beskjed om at treninga ikke ville starte før de forlot banen valgte supporterne å returnere til setene sine. GOH CHAI HIN / AFP / SCANPIX
HØRTE ETTER: Med beskjed om at treninga ikke ville starte før de forlot banen valgte supporterne å returnere til setene sine. GOH CHAI HIN / AFP / SCANPIX Vis mer

United møter Guangzhou Pharmaceutical i morgen før de returnerer til England.