Supportere ute av kontroll

Noen supportere klarer ikke å styre seg. Da kan det ende slik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Andre gode lister? Send inn din topp fem liste til SportMagasinet eller fyll inn skjema på Dagbladet.no/sportmagasinet.

1-2-3-4-5 - her er ukas lista:

1 Cornelius «Neil» Horan, Irland

Den gale, dansende presten: Virkelig galt gikk det under sommer-OL i Aten i 2004. 35 kilometer ut i maratonløpet var Brasils Vanderlei de Lima i tet og på vei mot OL-gull. Da hoppet Neil «Den dansende presten» Horan ut i løypa og overfalt de Lima. På en plakat han bar med seg stod det: «The Grand Prix Priest. Israel fulfillment of prophecy says the Bible, the second coming is near.». En forskremt de Lima mistet teten og gullmedaljen, mens Horan ble tatt av politiet. Irske Horan er vigslet som katolsk prest, og har også danset rundt på banen under det britiske Grand Prix i Formel 1, iført kilt og med en plakat som oppfordret til å lese bibelen.

2 Jimmy Jump, Spania

Komplett sprø: Katalanske Jimmy Jump er fryktet og elsket på verdens idrettsstadioner for sine invaderinger av banen. Mest kjent er stuntet fra EM-finalen i 2004. Jimmy løp ut på banen med et Barcelona-skjerf, som han kastet på Luis Figo. Figo hadde gått fra Barcelona til Real Madrid. Jimmy løp også ut på banen i kampen mellom Villarreal og Arsenal i fjor. Da hadde han med seg en Barcelona-trøye nummer 14 til Thierry Henry. Et år seinere var Henry i Barcelona. Med trøye 14. Jimmy Jump selger sine egne T-skjorter på sin offisielle nettside. Jimmy hevder at målet hans med de spektakulære innløpene er å få verden til å le.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer