Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supportere vil ha fredagskamper

Tror på flere tilskuere.

LETTERE Å REISE: Her viser VIF-supportere sin klubbtilhørighet under møtet med TIL. Nå vil norske fans flytte mandagskampen, fordi det passer supporterne bedre å se fotball før helgen. Foto: Heiko Junge / Scanpix
LETTERE Å REISE: Her viser VIF-supportere sin klubbtilhørighet under møtet med TIL. Nå vil norske fans flytte mandagskampen, fordi det passer supporterne bedre å se fotball før helgen. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norsk Supporterallianse ønsker at det skal spilles eliteseriekamper på fredager i stedet for mandager.

Mandagskampene gjør det ofte vanskelig for fansen å reise på bortekamper.

- Vi vil kontakte TV 2 og TVNorge (Max) nå for å spille inn denne muligheten. Mandagskampene har vært en frustrasjon for supporterne, sier styremedlem Vegard Hjermundrud i Norsk Supporterallianse til Nordlys.

- Det er store økonomiske interesser inne i bildet her, så det er ikke bare å knipse med fingrene. Men vi skal gjøre vårt, legger Hjermundrud til.

Lederen av Tromsøs supporterklubb Isberget mener fredagskamper vil gi flere tilskuere enn mandagskampene.

- Vi ser at publikumstallene går ned, og vi tror NFF og TV-kanalene bør gå i seg selv og se på om kampene går på riktige dager, sier Alf Edvar Masternes i Isberget.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!