Supporterleder tror Tan beholder Solskjær på trass

Vil ikke høre på fansen.

IKKE FERDIG LIKEVEL? Cardiff City-eier Vincent Tan (t.v) viste fram Ole Gunnar Solskjaer i London på Arsenal-kamp i januar. Nå meldes det at Solskjær er tilbake i den engelske hovedstaden for å få dårlig nytt av samme mann. Foto: REUTERS / Dylan Martinez / NTB SCANPIX
IKKE FERDIG LIKEVEL? Cardiff City-eier Vincent Tan (t.v) viste fram Ole Gunnar Solskjaer i London på Arsenal-kamp i januar. Nå meldes det at Solskjær er tilbake i den engelske hovedstaden for å få dårlig nytt av samme mann. Foto: REUTERS / Dylan Martinez / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): I ettermiddag melder Storbritannias største avis at Ole Gunnar Solskjær er i ferd med å få sparken i Cardiff.

Anders Sigdestad, leder i Cardiffs norske supporterklubb, tror ikke opplysningene er riktige.

Han ser for seg at nordmannen fortsetter i klubben, på tross av bare to seirer på sju forsøk etter nedrykket til The Championship.

Bare rykter - Jeg har ikke hørt noe, bare rykter. Jeg tviler på at det ligger noe i det. Man vet aldri, men jeg tror ikke han får sparken nå, sier Sigdestad til Dagbladet.

BYTTET FARGE: Vincent Tan brydde seg ikke om verken tradisjoner eller supporternes ønsker da han lot Cardiff spille i rødt på hjemmebane. Foto: AFP / BEN STANSALL / NTB SCANPIX
BYTTET FARGE: Vincent Tan brydde seg ikke om verken tradisjoner eller supporternes ønsker da han lot Cardiff spille i rødt på hjemmebane. Foto: AFP / BEN STANSALL / NTB SCANPIX Vis mer

Supporterlederens sikkerhet skyldes Vincent Tan, klubbens malaysiske eier. Han er milliardær og svært egenrådig.

- Vincent Tan hører ikke på fansen. Det kan være samtaler med Solskjær, men neppe sparken så tidlig i sesongen. Det kan godt hende Solskjær er i London i møter, sier Sigdestad.

Sigdestad bruker klubbens omstridte draktendringer som eksempel på Tans sterke vilje til å trosse supporterne.

Fans ba om blått, fikk rødt - Han vil ikke høre, og det kommer han ikke til å gjøre nå heller. Det viste han tidlig, da fansen ble spurte om å bytte farge på drakten fra blå til rød. Fansen sa nei, men han gjorde det likevel. Nå vil mange fans ha Tony Pulis inn som ny manager.

- Hva håper du skjer?

- Jeg håper Solskjær finner en ellever og holder seg til den. Det er kjekt å ha en norsk manager, og jeg håpet at Solskjær skulle være «the one». Men det ser ikke bra ut, tallene hans er forferdelig dårlige.