Supporterleder tror Tan beholder Solskjær på trass

Vil ikke høre på fansen.

IKKE FERDIG LIKEVEL? Cardiff City-eier Vincent Tan (t.v) viste fram Ole Gunnar Solskjaer i London på Arsenal-kamp i januar. Nå meldes det at Solskjær er tilbake i den engelske hovedstaden for å få dårlig nytt av samme mann. Foto: REUTERS / Dylan Martinez / NTB SCANPIX
IKKE FERDIG LIKEVEL? Cardiff City-eier Vincent Tan (t.v) viste fram Ole Gunnar Solskjaer i London på Arsenal-kamp i januar. Nå meldes det at Solskjær er tilbake i den engelske hovedstaden for å få dårlig nytt av samme mann. Foto: REUTERS / Dylan Martinez / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ettermiddag melder Storbritannias største avis at Ole Gunnar Solskjær er i ferd med å få sparken i Cardiff.

Anders Sigdestad, leder i Cardiffs norske supporterklubb, tror ikke opplysningene er riktige.

Han ser for seg at nordmannen fortsetter i klubben, på tross av bare to seirer på sju forsøk etter nedrykket til The Championship.

Bare rykter - Jeg har ikke hørt noe, bare rykter. Jeg tviler på at det ligger noe i det. Man vet aldri, men jeg tror ikke han får sparken nå, sier Sigdestad til Dagbladet.

Supporterlederens sikkerhet skyldes Vincent Tan, klubbens malaysiske eier. Han er milliardær og svært egenrådig.

- Vincent Tan hører ikke på fansen. Det kan være samtaler med Solskjær, men neppe sparken så tidlig i sesongen. Det kan godt hende Solskjær er i London i møter, sier Sigdestad.

Sigdestad bruker klubbens omstridte draktendringer som eksempel på Tans sterke vilje til å trosse supporterne.

Fans ba om blått, fikk rødt - Han vil ikke høre, og det kommer han ikke til å gjøre nå heller. Det viste han tidlig, da fansen ble spurte om å bytte farge på drakten fra blå til rød. Fansen sa nei, men han gjorde det likevel. Nå vil mange fans ha Tony Pulis inn som ny manager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer