Supporterne håper på Start

11 av 14 supporterklubber vil ha sørlandsk gull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Direkte klokka 16.00: Start - Aalesund

    (Dagbladet.no): Både fordi de ikke vil at Vålerenga skal vinne og fordi de liker Start, håper hele 11 av de 14 tippeligalagenes supporterklubber på Start som seriemester.

    – I Bodø li­ker vi de som spil­ler i gult. Og Start er et sym­pa­tis­k la­get selv om de har Erik So­lér, sier Glim-supporternes leder, Ter­je Dal­haug, til Fædrelandsvennen.

    – Når si­tua­sjo­nen har blitt som den har blitt er det mye bed­re at Start tar gul­let frem­for Vå­ler­en­ga. Den gjen­gen inne i Oslo blir så inn­ma­ri høy på pæ­ra de gan­ge­ne det går rett vei. Gud for­by dem å bli se­rie­mes­ter, sier leder John Inge Korsgat, leder i Rosenborgs supporterklubb Kjernen.

    De eneste tre klubbene som ikke håper på Start-seier, er (opplagt nok) Vålerenga-supporterne i Klanen, dagens Start-motstander Aalesund og Odd. Sistnevnte har ingen ønskevinner bortsett fra sitt eget lag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer