Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supporterne sang om utro fotballstjerne

Mens kona og barna var tilstede på tribunen.

VIL GJERNE FORTELLE: Mot rett betaling vil Imogen Thomas (28) gjerne plapre om affæren med en profilert Premier League-spiller. Enn så lenge er den tidligere Big Brother-deltakeren forhindret av en rettskjennelse. Foto: Stella Pictures
VIL GJERNE FORTELLE: Mot rett betaling vil Imogen Thomas (28) gjerne plapre om affæren med en profilert Premier League-spiller. Enn så lenge er den tidligere Big Brother-deltakeren forhindret av en rettskjennelse. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Premier League-spilleren som skal ha hatt en affære med glamourmodellen Imogen Thomas, ble i går mobbet fra tribunene under siste serierunde i England, skriver The Sun.

Bilder fra kampen viser at kona og barna til spilleren var tilstede under kampen.

Tilskuerne skal ha laget en variant av en kjent tribunesang som inkluderte en vulgær kommentar om sexlivet til den aktuelle spilleren.

- Hele verden vet hvem han er. Hver gang han forsøker å hindre at navnet hans kommer ut, blir det verre. Det kan ikke ha vært enkelt for kona hans å høre på dette, sier en kilde i klubben.

Saksøkte Twitter For selv om spilleren ved hjelp av en rettskjennelse har lykkes i å hindre engelske medier i å avsløre identiteten hans, er det ikke like enkelt å stoppe privatpersoner med tilgang til internett.

Dermed er navnet hans de siste dagene spredd med rasende fart via blant annet mikrobloggtjenesten Twitter. Spilleren saksøker Twitter og ikke navngitte brukere.

Twitter-brukerne reagerer med trass på forsøket på å sensurere dem, og svarer med å spre nyheten med enda større iver.

Avis brukte bilde Den skotske avisa Sunday Herald trykket i går et digert bilde av fotballspilleren på hele forsida, med kun enn tynn svart stripe over øynene hans.

I en kommentar skrev avisa at den fant det uholdbart at loven kan forby avisene å skrive noe som allerede var tilgjengelig på internett.

Engelske aviser tar et hardt oppgjør med lovgivningen, og det er ventet at de vil gå til retten for å få omgjort kjennelsen som beskytter den involverte spilleren, ifølge Sky News.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media