Erling Braut Haaland

Supporternes bønn - Vil ha Haaland

Det er den spanske storavisa Mundo Deportivo som viser til en meningsmåling der nordmannen smadrer to verdensstjerner.

ØNSKET: Barcelona-supporterne har stemt frem Erling Braut Haaland som den ønskede inn portene på Camp Nou. Foto: Ina Fassbender / various sources / AFP) / DFL)
ØNSKET: Barcelona-supporterne har stemt frem Erling Braut Haaland som den ønskede inn portene på Camp Nou. Foto: Ina Fassbender / various sources / AFP) / DFL) Vis mer
Publisert

Det er ventet at Erling Braut Haalands navn kommer til å være del av de fleste ryktebørser kommende sommer.

Blant dem som har rapportert mangt og mye om Haaland den siste tiden er den spanske avisa Mundo Deportivo. De har sitt hovedkvarter i Barcelona, og følger dermed den katalanske stormakten tett.

Denne uka kunne de vise til en meningsmåling om hva Barcelona-supporterne ønsker til sommeren. Der kom det nemlig fram at Erling Braut Haaland er spilleren Barcelonas supportere ønsker.

Over halvparten

Med hele 56,66 prosent av stemmene knuste den 20 år gamle jærbuen PSG-duoen Neymar (27,32 prosent) og Kylian Mbappé (16.02 prosent) på undersøkelsen.

Mundo Deportivo kunne også fortelle at det var over 32.000 som hadde avgitt stemme på meningsmålingen som hadde ligget ute på deres nettsider.

Nettstedet anser resultatet som oppsiktsvekkende, men at supporterne fremdeles er «klare i sin tale» om hvem de ønsker å se inn dørene på Camp Nou til sommeren.

En av grunnene til at Barcelona-supporterne er såpass oppildnet, dersom man ser utenom målene og prestasjonene til Haaland, er at hans far, Alfie, var på plass i Barcelona for kort tid siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer