Erling Braut Haaland

Supporternes bønn - Vil ha Haaland

Det er den spanske storavisa Mundo Deportivo som viser til en meningsmåling der nordmannen smadrer to verdensstjerner.

ØNSKET: Barcelona-supporterne har stemt frem Erling Braut Haaland som den ønskede inn portene på Camp Nou. Foto: Ina Fassbender / various sources / AFP) / DFL)
ØNSKET: Barcelona-supporterne har stemt frem Erling Braut Haaland som den ønskede inn portene på Camp Nou. Foto: Ina Fassbender / various sources / AFP) / DFL) Vis mer
Publisert

Det er ventet at Erling Braut Haalands navn kommer til å være del av de fleste ryktebørser kommende sommer.

Blant dem som har rapportert mangt og mye om Haaland den siste tiden er den spanske avisa Mundo Deportivo. De har sitt hovedkvarter i Barcelona, og følger dermed den katalanske stormakten tett.

Denne uka kunne de vise til en meningsmåling om hva Barcelona-supporterne ønsker til sommeren. Der kom det nemlig fram at Erling Braut Haaland er spilleren Barcelonas supportere ønsker.

Over halvparten

Med hele 56,66 prosent av stemmene knuste den 20 år gamle jærbuen PSG-duoen Neymar (27,32 prosent) og Kylian Mbappé (16.02 prosent) på undersøkelsen.

Mundo Deportivo kunne også fortelle at det var over 32.000 som hadde avgitt stemme på meningsmålingen som hadde ligget ute på deres nettsider.

SMADRES: Erling Braut Haaland knuste Neymar og Kylian Mbappé på meningsmålingen. Foto: Faksimile / Mundo Deportivo.
SMADRES: Erling Braut Haaland knuste Neymar og Kylian Mbappé på meningsmålingen. Foto: Faksimile / Mundo Deportivo. Vis mer

Nettstedet anser resultatet som oppsiktsvekkende, men at supporterne fremdeles er «klare i sin tale» om hvem de ønsker å se inn dørene på Camp Nou til sommeren.

En av grunnene til at Barcelona-supporterne er såpass oppildnet, dersom man ser utenom målene og prestasjonene til Haaland, er at hans far, Alfie, var på plass i Barcelona for kort tid siden.

Der skal han, sammen med agent Mino Raiola, ha møtt Barcelona-ledelsen for å diskutere en potensiell overgang, rapporteres det om fra flere spanske medier.

SPORTSNYHETER: - Alf Inge Haaland og Mino Raiola, henholdsvis far og agent til Erling Braut Haaland, har landet i Barcelona. Det skriver avisa Sport. Vis mer

Både Neymar og Mbappé har i tur og orden også blitt koblet vekk fra PSG den siste tiden. I Mbappés tilfelle har veldig mye av snakkisen handlet om Real Madrid.

Neymar + Messi?

For Neymar, så er det blant annet interessant å notere seg at ESPN i Argentina har hevdet at Lionel Messi blir værende i Barcelona, og at klubben har fortalt at de skal gjøre et forsøke på å hente nettopp Neymar.

- Messi blir værende i Barcelona i to år til, og tanken til Barcelona er å hente Neymar for å spille med ham. Barcelona og Messi er igjen på bølgelengde, forklarte TV-personligheten Sebastián Vignolo.

Det kan fort vise seg at man anser Neymar som mer oppnåelig enn Haaland, skal man tro Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

Han kastet nemlig kaldt på tanken om en overgang for nordmannen til sommeren, etter at det ble kjent at agent Mino Raiola åpnet for at Haaland kunne flytte på seg i et intervju med spanske AS.

- Jeg har kjent Raiola i lang tid, og kommer godt overens med ham. Dette er ikke noe problem for oss. Erling Haaland blir værende i Dortmund neste sesong, forklarte Watzke til Sport1, ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano.

Erling Braut Haaland har kontrakt med Borussia Dortmund til sommeren 2024.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer