Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sur Marion kastet ut

Marion Jones løp på elendige 11.67 på 100 meter forrige onsdag. Og ble potte sur da sjåføren prøvde å trøste henne. Sjåføren svarte med å kaste Jones ut av bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Det var under Milano Grand Prix at Marion Jones løp inn til sin svakeste tid på 100 meter på elleve år. Ifølge Daily Telegraph var hun ikke akkurat i godt humør etterpå. Den detroniserte sprintdronningen krevde at arrangørene skulle kjøre henne tilbake til hotellet umiddelbart.

Barbara Baraldi jobbet som ubetalt frivillig og hadde vært sjåfør og tolk for Jones i to dager. Hun gjorde den store feilen å ta litt på Jones som trøst da de banet seg vei ut av stadion. Jones reagerte med sinne og skal da ha sagt:

-  Du kjenner meg ikke godt nok til å ta på meg.

Baraldi krevde en unnskyldning. Jones nektet og Baraldi svarte med å kaste Jones ut av bilen og foreslå at hun skulle ta bussen.

Det kom for øvrig mer dårlig nytt for Jones i forhold til planene om å delta i Golden League-stevnet i Roma 8. juli. Ledere i det italienske friidrettsforbundet er lite imponert over formen til Jones, som fikk snaue 300 000 kroner for å løpe i Milano. Hun har fått beskjed om at hun bare får løpe i Roma om hun gir bort startpengene til veldedighet.

Marion Jones har mistet det meste av både status og troverdighet etter dopingbeskyldningene som har rammet henne etter THG-skandalen, som har sitt opphav i handlingene til Victor Conte ved BALCO-laboratoriet i San Francisco.

Conte hevder at Marion Jones har vært mottaker av ulovlige preparater. Ektemannen hennes, Tim Montgomery, skal ha fått ulovlige preparater før han satte verdensrekord på 100 meter med 9.78 i Paris i 2003.

Jones avviser beskyldningene og har saksøkt Conte for påstandene.

Denne sommeren nektes Jones å løpe i de fleste storstevnene i Europa - blant dem Bislett Games fredag 29. juli.

DÅRLIG HUMØR: Både formen og humøret er dårlig hos Marion Jones.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!