Sur på sleipe agenter

Gretten Wenger før møtet med Gamst.

(Dagbladet.no): Det har stormet flere ganger rundt flere av Arsenals nøkkelspillere de siste par årene.

Patrick Vieira flørtet vilt med Real Madrid, Jose Antonio Reyes ser ut til å være på vei tilbake til Spania, Edu vil bort, og Ashley Cole hadde et kort sidesprang med representanter for Chelsea på et hotell i London.

Og Arsene Wenger er ikke i tvil om hvem som bør klandres når spillerne til stadighet drømmer seg bort: Agentene.

- Det er opplagt at enkelte personer har interesse av å destabilisere spillerne. Det skjer særlig ofte med oss, siden vi ikke har de finansielle musklene som skal til for å konkurrere med visse andre, sier Wenger til The Mirror.

Likevel er franskmannen overbevist om at Ashley Cole bestemmer seg for å bli. En overgang til sommeren er uansett ikke aktuelt.

- Jeg håper at Ashley vil spille for meg i mange år, og uansett har han kontrakt til 2007. Han fortjener en lønnsøkning, sier Wenger.

Formiddagens kamp mellom Arsenal og Blackburn er viktig - av flere årsaker. Arsenal vil for all del unngå å spille Champions League-kvalifisering, og ønsker å gjøre alt for å snyte United for andreplassen i ligaen.

Formsterke Blackburn trenger flere poeng for å holde unna i bunnstriden.

TILBAKE I STARTELLEVEREN: Ashley Cole får sjansen igjen i dag, etter å ha spilt svakt i det siste. Arsene Wenger mener det er Chelsea-bråket som har forstyrret ham. FOTO: SCANPIX/AP
TILBAKE I STARTELLEVEREN: Ashley Cole får sjansen igjen i dag, etter å ha spilt svakt i det siste. Arsene Wenger mener det er Chelsea-bråket som har forstyrret ham. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Oppgjøret er også generalprøven før semifinalen i FA-cupen mellom de to lagene. Kampen spilles 16. april.

VANSKELIG OPPGAVE: Formsterke Blackburn og Morten Gamst Pedersen klarte et godt resultat mot Liverpool sist. Nå får de enda en vanskelig oppgave å bryne seg på.