Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sur på sleipe agenter

Gretten Wenger før møtet med Gamst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det har stormet flere ganger rundt flere av Arsenals nøkkelspillere de siste par årene.

Patrick Vieira flørtet vilt med Real Madrid, Jose Antonio Reyes ser ut til å være på vei tilbake til Spania, Edu vil bort, og Ashley Cole hadde et kort sidesprang med representanter for Chelsea på et hotell i London.

Og Arsene Wenger er ikke i tvil om hvem som bør klandres når spillerne til stadighet drømmer seg bort: Agentene.

- Det er opplagt at enkelte personer har interesse av å destabilisere spillerne. Det skjer særlig ofte med oss, siden vi ikke har de finansielle musklene som skal til for å konkurrere med visse andre, sier Wenger til The Mirror.

Likevel er franskmannen overbevist om at Ashley Cole bestemmer seg for å bli. En overgang til sommeren er uansett ikke aktuelt.

- Jeg håper at Ashley vil spille for meg i mange år, og uansett har han kontrakt til 2007. Han fortjener en lønnsøkning, sier Wenger.

Formiddagens kamp mellom Arsenal og Blackburn er viktig - av flere årsaker. Arsenal vil for all del unngå å spille Champions League-kvalifisering, og ønsker å gjøre alt for å snyte United for andreplassen i ligaen.

Formsterke Blackburn trenger flere poeng for å holde unna i bunnstriden.

TILBAKE I STARTELLEVEREN: Ashley Cole får sjansen igjen i dag, etter å ha spilt svakt i det siste. Arsene Wenger mener det er Chelsea-bråket som har forstyrret ham. FOTO: SCANPIX/AP
TILBAKE I STARTELLEVEREN: Ashley Cole får sjansen igjen i dag, etter å ha spilt svakt i det siste. Arsene Wenger mener det er Chelsea-bråket som har forstyrret ham. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Oppgjøret er også generalprøven før semifinalen i FA-cupen mellom de to lagene. Kampen spilles 16. april.

VANSKELIG OPPGAVE: Formsterke Blackburn og Morten Gamst Pedersen klarte et godt resultat mot Liverpool sist. Nå får de enda en vanskelig oppgave å bryne seg på.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!