Sur svenske smadret Stoke-bilde

- Han har ingen rett til å ødelegge ting på den måten.

SLÅSS MOT BILDE: Jonas Olsson gikk seirende ut av et slagsmål med et bilde i spillertunnelen etter at WBA klarte uavgjort borte mot Stoke i går kveld. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
SLÅSS MOT BILDE: Jonas Olsson gikk seirende ut av et slagsmål med et bilde i spillertunnelen etter at WBA klarte uavgjort borte mot Stoke i går kveld. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Stoke - WBA. 1-1.

West Bromwich reddet 1-1 borte mot John Carew og Stoke etter en sein scoring fra innbytter Carlos Vela i går.  Men ikke alle West Bromwich-spillere var i godt humør på tross av poenget.

Svenske Jonas Olsson var til og med så irritert etter kampen at han knuste et bilde som hang i spillertunnelen fra banen inn i garderoben, avslører Stoke-manager Tony Pulis.

- Olsson-gutten smadret bildet. Jeg aner ikke hvorfor han gjorde det. Det er veldig skuffende når du har hengt opp et minne om denne klubben på veggen, og noen gjør noe slikt, sier Pulis til Sky Sports.

Hodgson beklager Utover dette overlater han til WBA-manager Roy Hodgson å håndtere Olsson.

- Det er hans klubb, det er hans spiller og vi lar Roy ta seg av ham.

Og Hodgson beklager på vegne av laget, og lover at han vil sørge for at de gjør opp for seg. På typisk tørrvittig britisk vis.

- En av spillerne våre bestemte seg dessverre for å teste styrken sin ved å ha et lite slagssmål med et bilde. Jeg er redd for at han vant, og bildet ble ødelagt, noe som er trist, sier Hodgson til Sky Sports.

- Tar vekk glansen - Vi har beklaget, og jeg er sikker på at vi vil betale for bildet. Jeg regner med at Stoke ikke er for bekymret over dette, men det tar vekk noe av glansen når jeg må svare på spørsmål om ganske meningsløse hendelser når jeg egentlig burde bruke tida på å snakke om hvor bra laget spilte.

Hogson forklarte ifølge BBC at Olsson skal ha blitt «emosjonell» da en av Stoke-spillerne nektet å ta ham i hånda etter kampslutt.

Tony Pulis synes ikke den forklaringen kan forsvare reaksjonen til Olsson.

- Bildet er betalt for av denne klubben, og han har ingen rett til å ødelegge ting på den måten.