- Surest å tape for en nordmann

Og i år tipper Emil Hegle Svendsen at konkurransen blir tøffere.

VIL IKKE BLI SLÅTT: Og det sureste er å bli slått av Lars Berger eller en annen av nordmennene, mener Egil Hegle Svendsen. Her fra sesongens åpningsrenn på Sjusjøen i går.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
VIL IKKE BLI SLÅTT: Og det sureste er å bli slått av Lars Berger eller en annen av nordmennene, mener Egil Hegle Svendsen. Her fra sesongens åpningsrenn på Sjusjøen i går. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sjusjøen (NTB-Stian Johnsen): Denne sesongen som de foregående vet Svendsen at Fourcade kan bli mannen å slå om han skal kjempe om VM-gull og den sammenlagte verdenscupen. Samtidig ser han fremadstormende utøvere fra eget lag som vil være med i den samme kampen.

- De siste årene har vel den duellen mellom meg og ham (Fourcade) gått igjen ofte. Men det betyr ikke at det blir slik nå. Jeg tipper at særlig Tarjei (Bø) og Johannes (Thingnes Bø) blir vel så tøffe å slå som meg, sier Svendsen til NTB.

- Det er kanskje surest å tape for Fourcade?

- Nei, det er ikke det, altså. Det sureste er vel å tape for en nordmann. Selv om man unner lagkameratene å gjøre det bra.

I forrige sesong vant Fourcade verdenscupen for tredje år på rad. Svendsen sikret seg annenplassen kun fem poeng foran da 20-årige Johannes Thingnes Bø.

- Det var med nød og neppe at han unggutten ikke slo meg. Så får vi se i år om han går forbi, sier den meritterte 29-åringen.

Fornøyd

For brødrene Bø er blant dem Emil Hegle Svendsen nevner når han skal vurdere sine argeste utfordrere den kommende sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer