MÅLMASKIN: Luis Suárez (t.h.) scorer i bøttevis for Liverpool. Her feirer han mål mot Stoke for to dager siden. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
MÅLMASKIN: Luis Suárez (t.h.) scorer i bøttevis for Liverpool. Her feirer han mål mot Stoke for to dager siden. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATESVis mer

Suárez: - Jeg har forandret meg

Ønsker å styre Liverpool til Champions League.

Liverpool-spissen Luis Suárez mener at den lange utestengelsen forrige sesong har forandret ham. Nå håper han å skyte Liverpool til mesterligaen for første gang på fem år.

Uruguayaneren har scoret 22 mål på 16 Premier League-kamper siden han kom tilbake fra karantene. Han var utestengt i ti kamper for å ha bitt Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic under en kamp i april i fjor.

- Har forandret meg Suárez sterke form har fått folk til å sammenligne han med verdensklassespillere som Lionel Messi og Gullballen-vinner Cristiano Ronaldo.

- Når du er barn, forestiller du deg mye. Nå snakker mange om det (at han er blant de beste i verden), og det er utrolig for meg, sier målmaskinen.

- Også for Liverpool, for de siste to-tre årene har vi ikke spilt godt eller fått bevist nivået vårt. Nå er vi tilbake.

- Du jobber hardt for supporterne og folkene (i klubben). Det er viktig fordi de siste månedene var litt vanskelige for meg. Nå har jeg forandret meg, og det går greit, fortsetter Suárez.

Satser mot Champions League Søndag scoret han to ganger i 5-3-seieren over Stoke. Liverpool er nummer fire i Premier League og på kurs mot å sikre enn plass i mesterligaen for første gang siden 2009.

- Nå spiller vi veldig bra, og vi har nivået som trengs for å delta i mesterligaen, mener stjernespissen.

(NTB)